Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рекомендації населенню щодо дій у зонах (територіях) Одеської області з підвищеною небезпекою під час воєнного стану та у разі бойових дій або терористичних атак окупантів

Дата: 19.07.2022 13:49
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Новини 

Воєнні дії на території України призвели до виникнення багатьох соціальних та гуманітарних проблем, а також спричинили серйозні загрози аварійних ситуацій техногенного характеру, заподіяних діями окупантів.

Ризики для населення, пов’язані із пошкодженням об’єктів, що становлять підвищену небезпеку, турбують в цей час по-особливому, адже в умовах відсутності контролю та можливостей ліквідації їх негативних наслідків, потенційно збільшуються масштаби негативного впливу на життєзабезпечення та безпеку населення. Мета і мрія нашого ворога – паніка у наших лавах. Найкращий засіб проти паніки – завчасна поінформованість та спокійна передбачливість щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях воєнного характеру.

Разом із Вами ми віримо у нашу перемогу, але пропонуємо заздалегідь підготуватися, обговорити в родинному колі дії на випадок надзвичайної ситуації.

Рекомендації населенню щодо дій у зонах (територіях) Одеської області з підвищеною небезпекою під час воєнного стану та у разі бойових дій або терористичних атак окупантів містять низку порад населенню щодо дій населення в можливих надзвичайних ситуаціях під час воєнного стану, у разі бойових дій або терористичних атак окупантів .

З текстом рекомендацій можна ознайомитися за посиланням: https://guns.od.gov.ua/wp-content/uploads/2022/06/rekomendacziyi-dlya-naselennya-u-zonah-vid-2022-roku.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь