Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ рахівника відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної діяльності та документообігу виконавчого комітету Василівської сільської ради

Дата: 21.05.2021 10:47
Кількість переглядів: 326

Додаток 14

До розпорядження

від 11.03.2021 р. №

 

ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ

рахівника відділу організаційно-кадрової роботи,

 інформаційної діяльності та документообігу

виконавчого комітету Василівської сільської ради

1.Загальні положення

1.1. Рахівник відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної діяльності та документообігу виконавчого комітету Василівської сільської ради  не є посадовою особою місцевого самоврядування, є матеріально відповідальною особою.

1.2. Рахівник відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної діяльності та документообігу виконавчого комітету Василівської сільської ради (далі рахівник)  призначається на посаду та звільняється з посади сільським головою з дотриманням вимог  Кодексу законів  про працю України.

1.3. Рахівник підпорядкований сільському голові, підзвітний та підконтрольний Центру обслуговування платників Болградської ДПІ Ізмаїльського управління ГУ ДФС в Одеській області, відділу організаційно-кадрової роботи, інформаційної діяльності та документообігу. Виконує рішення сільської ради та її виконавчого комітету, службові доручення сільського голови, начальника відділу в межах їх повноважень.

1.4. Рахівник в своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної  Ради України, указами та розпорядженнями України, постановами і розпорядженням Кабінету Міністрів України, актами органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, цією інструкцією.

 

2. Функціональні завдання та обовязки

2.1. Проводить роботу по справлянню плати земельного податку.

2.2. Звіряє з землевпорядником сільської ради  наявність земельних ділянок  згідно земельно- кадастровою документацією та нараховує земельний податок.

2.3. Веде особові рахунки платників земельного податку, отримує квитанції та збирає земельний податок, здає готівку в банк.

2.4. Веде особові рахунки платників самооподаткування, отримує квитанції та збирає кошти самооподаткування  населення,  здає готівку в банк.

2.5. Веде  касові документи.

2.6. Веде облік сплати податків  юридичними та фізичними особами.

2.7. Готує  інформації,  доповіді на  засідання виконкому  та  сільської ради, відповіді  на  листи районної державної  адміністрації  стосовно питань  податків  і  зборів  згідно  своїх  службових  повноважень.

2.8. Допомагає головному бухгалтеру  сільської ради у веденні бухгалтерської документації та обліку.

 2.9. Виконує інші доручення сільського голови.

3. Права 

3.1.На повагу особистої гідності, справедливе і шанобливе ставлення до себе з боку керівників, співробітників і громадян.

 3.2 .На оплату праці залежно від посади, яку вона займає, якості, досвіту та стажу роботи.

  3.3. На просування по службі відповідно до професійної роботи.

  3.4. На соціальний і правовий захист.

 3.5. На отримання в порядку, встановленому законодавством, від відповідних органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій не залежно від їх підпорядкування та форм власності, об’єднань громадян, окремих осіб матеріали та інформацію, необхідні для виконання своїх службових обов’язків.

 3.6. Вимагати проведення службового розслідування з метою спростування безпідставних, на її думку, звинувачень або підозри  щодо неї.

   3.7. Захищати свої законні права та інтереси в органах державної влади, органах місцевого самоврядування та в судовому порядку.

                                                                       4. Повинен знати

4.1. Конституцію України, Закони України, Укази Президента України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, рішення органів виконавчої влади вищого рівня, рішення сільської ради та її виконавчого комітету, нормативні документи що стосуються його діяльності. 

 4.2. Податкову справу, основи цивільного права.

 4.3. Правила внутрішнього розпорядку роботи.

 4.4. Правила та норми охорони праці та протипожежного захисту.

 4.5. Основи комп’ютерної грамоти та відповідні програмні засоби.

                                                               5. Кваліфікаційні вимоги

5.1. Освіта повна загальна середня, середньо - спеціальна, базова вища. Уміння користування   персональним комп’ютером без вимог до стажу роботи.

                                                                6. Відповідальність

6.1. Рахівник сільської ради за неналежне виконання службових  обов’язків, перевищення своїх повноважень, несе цивільну, адміністративну або кримінальної відповідальність згідно з чинним законодавством.

   З посадовою інструкцією ознайомлений:

Рахівник  відділу організаційно-кадрової роботи,

інформаційної діяльності та документообігу

виконавчого комітету Василівської сільської ради                                 ____________         "____" ____________ ____р.

Секретар Василівської сільської ради                                 Ганна ІВАНОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь