Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

18 Березня, 2024 р., 16:38
ДОСІ НЕ ВІРИШ У ВІЙНУ РОБОТІВ Приходь і переконайся, що її час вже настав. Стань частиною однієї з найтехнологічніших бригад.
18 Березня, 2024 р., 16:37
  РУХ «ВСІ РАЗОМ!» ЗАПРОШУЄ ВСІХ ОХОЧИХ ДОЄДНАТИСЯ ДО УЧАСТІ В СОЦІАЛЬНОМУ ПРОЄКТІ   Громадський рух «Всі разом!» презентує макети для білбордів та сітілайтів «Захищати сім’ю в Україні!», які можна розміщувати на зовнішніх рекламних носіях у містах України.
18 Березня, 2024 р., 16:35
РЕАБІЛІТАЦІЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» та бюджетної програми «Соціальний захист осіб з інвалідністю» управлінням соціального захисту населення здійснюється направлення дітей з інвалідністю до закладів, що надають послуги з реабілітації, та подальше відшкодування установі вартості послуг, отриманих дитиною.
18 Березня, 2024 р., 16:34
ПІЛЬГИ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ   Знижка на комунальні послуги для учасників бойових дій – 75%.
18 Березня, 2024 р., 16:31
МІНІСТЕРСТВО У СПРАВАХ ВЕТЕРАНІВ УКРАЇНИ ІНФОРМУЄ
18 Березня, 2024 р., 16:28
ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ “ЛЮДИНА ДЛЯ ЛЮДИНИ”: ПІДТРИМУВАТИ, ДОПОМАГАТИ, ДБАТИ Починаючи з листопада минулого року Міністерство соціальної політики України, Національна соціальна сервісна служба України та Координаційний центр з розвитку сімейного виховання та догляду дітей, який діє за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Європейського Союзу, з метою сприяння популяризації професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві, проводили інформаційну кампанію „Людина для людини”.
18 Березня, 2024 р., 11:41
ПЕРЕРАХУНКИ ПЕНСІЙ З 1 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ  
18 Березня, 2024 р., 10:58
ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ДО СПОРТИВНИХ ПЕРЕМОГ! В КАЛЧЕВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ВАСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦЯ В ЗМАГАННЯХ З ФУТЗАЛУ   В Калчевському ліцеї Василівської громади в рамках реалізації загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» відбулось фінальне змагання серед команд юнаків з популярного серед шкільної молоді виду спорту – футзалу.
18 Березня, 2024 р., 09:38
Новини  ФАО НАДАСТЬ УКРАЇНСЬКИМ ФЕРМЕРАМ НАСІННЯ СОЇ ТА СОНЯШНИКА ДЛЯ ВЕСНЯНОЇ ПОСІВНОЇ КАМПАНІЇ Щоб отримати допомогу, потрібно подати заявку через ДАР до 24 березня 2024 року.
18 Березня, 2024 р., 09:37
ОБОРОННІ ФОРТИФІКАЦІЇ НА ТЕРИТОРІЇ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ОНОВЛЮЄМО, ЗМІЦНЮЄМО, СТВОРЮЄМО НОВІ Ворог підступний і безжальний. А війна триває. І наша задача в цій війні – не дати ворогу захопити нові території, вибивати окупантів із захоплених земель.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь