Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 Березня, 2024 р., 09:12
  УРЯД УХВАЛИВ ВАЖЛИВІ ЗМІНИ ЩОДО ВИПЛАТ ВПО Термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня. Тобто ВПО, які отримували таку допомогу та подали заяву на її продовження у квітні, зможуть отримувати виплати, починаючи з березня. Кабмін ухвалив зміни до постанови «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам».
25 Березня, 2024 р., 09:11
НЕ ШТУРМУЄШ, І НЕ ЛІТАЄШ? ТОДІ ПРАЦЮЙ У ТРЕТІЙ ШТУРМОВІЙ! Маєш особливі знання та здібності — для тебе вже є місія у Третій штурмовій бригаді.
22 Березня, 2024 р., 15:32
ЯК ВЕТЕРАНУ ОТРИМАТИ ГРАНТ НА ВЛАСНИЙ БІЗНЕС Ветерани можуть отримати до мільйона гривень на розвиток бізнесу завдяки урядовій програмі “Власна справа”. Гранти доступні для різних видів підприємництва: від кав’ярні до ремонту велосипедів. Головна умова – створення нових робочих місць.
22 Березня, 2024 р., 15:32
ФІНАНСУВАННІ ВИЩОЇ ОСВІТИ: ВСТУПНИК ОТРИМУВАТИМЕ ГРАНТ НА НАВЧАННЯ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ЗНО/НМТ Верховна Рада України прийняла у першому читанні законопроект про зміни у фінансуванні вищої освіти.
22 Березня, 2024 р., 14:52
ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ГРОМАД, ПІДПРИЄМСТ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ Згідно розпорядження голови Одеської ОВА Олега Кіпера про невідкладні заходи щодо заощадливого використання та економії електричної енергії в населених пунктах Одеської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь