Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 Квітня, 2024 р., 09:41
  ЧЕРЕЗ ПОВІДЬ Є ВИСОКА ЙМОВІРНІСТЬ ПІДТОПЛЕННЯ ТРАСИ М-15 ОДЕСА-РЕНІ   У регіоні очікуються значні підвищення рівнів води на 0.2 — 0.7м над поточними рівнями – повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.
23 Квітня, 2024 р., 15:54
  КІБЕРПОЛІЦІЯ РАДИТЬ: ПЕРЕВІРЯЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ПРО МОЖЛИВІ ГРОШОВІ ВИПЛАТИ НА ОФІЦІЙНИХ РЕСУРСАХ   Українці все частіше стикаються з випадками шахрайства. Зокрема, за даними Національний банк УкраїниН, кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими були завдані збитки, протягом 2023 року зросла на чверть та становила 272 тис. операцій.
23 Квітня, 2024 р., 15:53
  ДЕРЖАВНА ДОПОМОГА “ДИТИНА НЕ ОДНА”   Війна крім руйнувань і окупації територій, на жаль, несе смерті наших громадян, потрапляння в полон, випадки зникнення людей… Через ці та інші причини значна кількість дітей залишаються без батьківського піклування.
23 Квітня, 2024 р., 10:07
  НЕПЛАТНИКІВ АЛІМЕНТІВ ТЕПЕР ЗМОЖУТЬ МОБІЛІЗУВАТИ   Нині батьки трьох чи більше дітей мають право на відстрочку від військової служби. Однак, згідно з новою версією Закону про мобілізацію, невдовзі за несплату аліментів понад три місяці хоча б за одну дитину боржників буде позбавлено цього права. Водночас, як наголосив заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Андрій Гайченко, мобілізація для такої категорії осіб ні в якому разі не має бути покаранням.
23 Квітня, 2024 р., 09:54
           У квітні 2024 року службою у справах дітей Василівської сільської ради було організовано та проведено чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Василівської сільської ради.  На порядок денний були винесені наступні питання:  1. Про встановлення графіку зустрічей батька з малолітніми дітьми.  2. Про доцільність затвердження проекту договору про поділ спадщини та надання згоди на укладення договору про поділ спадщини, однією зі сторін якого є малолітня дитина.  3. Про доцільність надання дозволу матері на укладання договору про поділ спадкового майна, однією зі сторін якого є її малолітня дочка.  По кожному питанню були прийняті рішення, які передані для розгляду на черговому засідання Виконкому Василівської сільської ради.
23 Квітня, 2024 р., 09:53
  ПРОДОВЖЕНО ЗБІР АНКЕТ ДЛЯ УЧАСТІ У ПРОГРАМІ З НАВЧАННЯ ТА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ, ВЕТЕРАНОК ТА ЧЛЕНІВ ЇХНІХ РОДИН “РАЗОМ”   Заповнити анкету можна до 26 квітня 2024 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь