Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

19 Квітня, 2024 р., 13:46
  В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА КОМІСІЯ РОЗГЛЯНУЛА ПРОБЛЕМНЕ ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН   Сьогодні, під головуванням начальника Болградської РВА Михайла Шарафаненка відбулось засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при районній державній адміністрації.
19 Квітня, 2024 р., 10:19
Чи необхідно подавати заявку на переміщення пального СГ - не платнику акцизного податку, який використовує пальне для власного споживання, при переміщенні пального ...    
19 Квітня, 2024 р., 10:16
Закон України №3603: щодо звільнення платників податків від фінансової відповідальності за помилкову сплату, у тому числі податковим агентом, грошового зобов’язання на інший бюджетний рахунок  
19 Квітня, 2024 р., 10:14
Чи звільняється від відповідальності платник податку на прибуток за неподання до 10 червня 2022, 2023, 2024 років річної фінансової звітності, яка підлягає оприлюдненню разом з аудиторським звітом?  
19 Квітня, 2024 р., 10:13
З 01 травня 2024 року в електронному кабінеті стане доступним отримання Витягу щодо стану розрахунків, починаючи з 2013 року  
19 Квітня, 2024 р., 09:13
1 КВІТНЯ РОЗПОЧАВСЯ АВТОМАТИЧНИЙ ПЕРЕРАХУНОК ПЕНСІЙ ПЕНСІОНЕРАМ, ЯКІ ПРАЦЮЮТЬ. ЦЕ – 654 ТИСЯЧІ ЛЮДЕЙ   Нагадаємо, розмір пенсії залежить не тільки від розміру заробітної плати, а й від страхового стажу (тобто періоду, протягом якого людина сплачує єдиний страховий внесок). Оскільки з часом, коли людина працює, її страховий стаж збільшується, то і розмір пенсії має також збільшуватись. Тому 1 квітня пенсії працюючим пенсіонерам перераховують.
19 Квітня, 2024 р., 09:12
БІЛЬШЕ 6 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ Саме така сума скасованих тендерів за результатом сьогоднішньої роботи робочої групи «Прозорість і підзвітність».
19 Квітня, 2024 р., 09:12
  18 КВІТНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПОДАННЯ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУБВЕНЦІЇ ДЛЯ КАПРЕМОНТУ ТА БУДІВНИЦТВА УКРИТТІВ У ШКОЛАХ   Пріоритетними для отримання субвенції є прифронтові та прикордонні території: Харківська, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Одеська, Сумська та Чернігівська області.
19 Квітня, 2024 р., 09:11
  КЕРІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ РОБОЧОЇ ГРУПИ “ПРОЗОРІСТЬ І ПІДЗВІТНІСТЬ” ОДЕСЬКОЇ ОВА Сьогодні, 18 квітня, відбулось засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» в Одеській області, в якому взяли участь перший заступник начальника Болградської РВА Валерій Єребакан, заступник начальника Болградської РВА Олександр Іорданов, начальник відділу фінансів райдержадміністрації Павло Синельников та представники громад району, яка проходила під головуванням заступника начальника Одеської ОВА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергія Кропиви.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь