Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 Квітня, 2024 р., 15:34
  БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ: ЯКІ Є ВИДИ КОМПʼЮТЕРНИХ ВІРУСІВ ТА ЯК ВІД НИХ ЗАХИСТИТИСЯ    На сьогодні інтернет-технології є невід’ємною складовою нашого життя. Ми отримуємо діджитал-послуги від держави та бізнесу, передаємо мережею конфіденційну інформацію, спілкуємося онлайн з близькими на особисті теми. Нерідко цими даними намагаються заволодіти зловмисники, переслідуючи власні інтереси.
18 Квітня, 2024 р., 14:46
  ГАЙД БЕЗБАР’ЄРНИХ ПОДІЙ – НА ДІЯ.БІЗНЕС У РОЗДІЛІ «БІЗНЕС БЕЗ БАР’ЄРІВ» Це майданчик, де учасники спільноти «Бізнес без бар’єрів» діляться своїм досвідом та реальними кейсами (https://business.diia.gov.ua/cases-and-guides) з розбудови суспільства рівних можливостей.
18 Квітня, 2024 р., 14:45
  ІНФОРМАЦІЙНА ПАМ’ЯТКА ПРО СКАЗ   Сказ – це гостре інфекційне захворювання всіх теплокровних тварин і людини, за якого уражається центральна нервова система з ознаками поліенцефаломієліту, супроводжується паралічами  і  завжди закінчується – смертю. На сьогоднішній день сказ реєструється у 113 країнах світу, ця хвороба характеризується гострим перебігом, ознаками поліенцефаломієліту, за відсутності вчасного лікування абсолютною смертністю, через це щорічно помирає понад 55 тисяч людей і більше 1 млн. тварин. Прямі збитки від сказу складають біля 4 млрд. євро в рік.
18 Квітня, 2024 р., 09:50
  РЯТУВАЛЬНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ЗА ДОПОМОГОЮ БПЛА ПРОВЕЛИ МОНІТОРИНГ ПОЖЕЖНОЇ ОБСТАНОВКИ В ПРИРОДНИХ ЕКОСИСТЕМАХ БОЛГРАДСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ   Сучасна техніка для моніторингу з повітря дозволяє оглянути значні території та ефективно виявляти пожежі в природних екосистемах, координувати гасіння, точно визначати площу пожежі, а також виявити паліїв.
18 Квітня, 2024 р., 09:49
  УВАГА! ДЛЯ КЕРІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ Заходи з охорони праці щодо організації весняно-польових робіт:
18 Квітня, 2024 р., 09:22
  УВАГА! ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ! БУДЬТЕ УВАЖНИМИ НА ДОРОГАХ    За інформацією Українського Гідрометцентру починаючи з 20:30 17 квітня та впродовж всієї ночі 18 квітня очікується погіршення погодних умов по всій території області:
18 Квітня, 2024 р., 09:00
НЕК «УКРЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО 18 КВІТНЯ МОЖЕ ВИНИКНУТИ НЕОБХІДНІСТЬ ЗАСТОСУВАТИ КОНТРОЛЬОВАНІ ОБМЕЖЕННЯ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ ПРОМИСЛОВИХ СПОЖИВАЧІВ   Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» повідомляє, що 18 квітня з 8:00 до 22:00 може виникнути необхідність застосувати контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності).
17 Квітня, 2024 р., 16:34
  ПРАЦЮЄ ЄДИНИЙ ОНЛАЙН-МАЙДАНЧИК ДЛЯ УКРАЇНЦІВ/-ОК, ПОСТРАЖДАЛИХ ВНАСЛІДОК ВІЙНИ – ПЛАТФОРМА ДОПОМОГИ ВРЯТОВАНИМ   На Платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені безкоштовні сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни. Також містить освітні ініціативи та ключові новини про державні програми й проєкти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь