Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НЕК «УКРЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО 18 КВІТНЯ МОЖЕ ВИНИКНУТИ НЕОБХІДНІСТЬ ЗАСТОСУВАТИ КОНТРОЛЬОВАНІ ОБМЕЖЕННЯ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ ПРОМИСЛОВИХ СПОЖИВАЧІВ

Дата: 18.04.2024 09:00
Кількість переглядів: 16

НЕК «УКРЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ, ЩО 18 КВІТНЯ МОЖЕ ВИНИКНУТИ НЕОБХІДНІСТЬ ЗАСТОСУВАТИ КОНТРОЛЬОВАНІ ОБМЕЖЕННЯ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ ПРОМИСЛОВИХ СПОЖИВАЧІВ

Диспетчерський центр НЕК «Укренерго» повідомляє, що 18 квітня з 8:00 до 22:00 може виникнути необхідність застосувати контрольовані обмеження енергопостачання промислових споживачів (графіки обмеження потужності).

Вони будуть застосовані рівномірно для бізнесу та промислових підприємств по всіх регіонах України. Обсяг обмежень незначний. Обмеження не будуть застосовані для об’єктів критичної інфраструктури та підприємств оборонного комплексу.

Необхідність обмеження енергопостачання – наслідок російських масованих ракетних і дронових атак на українські електростанції. Через похолодання в Україні зросло споживання електроенергії. В енергосистемі виник дефіцит потужності.

Просимо всіх споживачів ощадливо споживати електроенергію. А промисловість – максимально залучати імпорт електроенергії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь