Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

12 Квітня, 2024 р., 10:01
  ЦЬОГО РОКУ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗБІЛЬШЕНО ПЛОЩІ ПІД ВИРОЩУВАННЯ ПРОДУКТІВ “БОРЩОВОГО НАБОРУ”   Загальна площа прогнозованих посівів під виробництво коренеплодів, бульбоплодів, культур овочевих і продовольчих баштанних по всіх категоріях господарств Одеської області становить 38, 7 тис. га, зокрема:
12 Квітня, 2024 р., 09:56
НОВИНИ ГРОМАД: «МІЖНАРОДНИЙ БЕССАРАБСЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ФОРУМ» ЯКИЙ ВІДБУДЕТЬСЯ В БОЛГРАДІ В ТРАВНІ ЦЬОГО РОКУ НАБИРАЄ ОБЕРТІВ   Географія учасників які мають бажання представити свої інвестиційні проєкти та бізнес-ідеї доволі широка.
12 Квітня, 2024 р., 09:13
МОБІЛІЗАЦІЯ ТА ПОВІСТКИ   2.1 Запровадження обов’язкового проходження медичного огляду для всіх військовозобов’язаних.
12 Квітня, 2024 р., 09:13
  ТЦК ОТРИМАЄ ДАНІ ВІД МВС СТОСОВНО АВТОМОБІЛІВ У ВЛАСНОСТІ ПІДПРИЄМЦІВ ТА ГРОМАДЯН ДЛЯ ВИКОНАННЯ НИМИ ВІЙСЬКОВО-ТРАНСПОРТНОГО ОБОВ’ЯЗКУ   Роз’яснення надає Судово-юридична газета».
12 Квітня, 2024 р., 09:12
  ВІДСТРОЧКА ВІД ПРИЗОВУ НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ   3.1.1 Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації:
11 Квітня, 2024 р., 16:14
ПРАЦІВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РУ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ  ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОВОДИТИ ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНУ РОБОТУ СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ  ВАСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ
11 Квітня, 2024 р., 11:45
СТАРТУЄ НАБІР НА КУРСИ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ І ПОСАДОВИХ ОСІБ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ   Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI), висловлює Вам свою повагу та повідомляє про наступне.
10 Квітня, 2024 р., 16:28
  Влаштували на роботу внутрішньо переміщену особу? Отримайте компенсацію від держави за новими умовами Покращили сервіс на порталі Дія   Роботодавці, які під час війни влаштували на роботу ВПО, тут для вас круті новини! Оформте компенсацію за кожного нового співробітника за оновленими умовами. Це 8 000 грн щомісячних виплат від держави. Подавайте заяву про компенсацію швидко та зручно на порталі Дія.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь