Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

09 Квітня, 2024 р., 16:22
  В П’ЯТИ ГРОМАДАХ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ  ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ФІНАНСОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ Робоча група Центру політико-правових реформ в рамках реалізації Програми «ULEAD в Україні» провела оцінку окремих показників фінансової (бюджетної) діяльності територіальних громад України за 2023 рік.
09 Квітня, 2024 р., 14:51
ЧОМУ ВИНИКАЮТЬ СПАЛАХИ КОРУ, І ЯК ЗАХИСТИТИСЯ ВІД НИХ Спалахи кору виникають періодично — раз на 5-6 років через низку причин. Значна кількість невакцинованих людей сприяє тому, що ці періодичні спалахи стають великими хвилями. Так, у 2017–2019 роках в Україні на кір захворіло понад 115 тис. осіб.
09 Квітня, 2024 р., 14:50
  ТВІЙ ГІД З КОРРЕКТНОГО СПІЛКУВАННЯ   Що робити, якщо здається, ніби людина на кріслі колісному потребує допомоги в громадському місці? Як загалом пропонувати людині з інвалідністю допомогу? А якщо це дитина?
09 Квітня, 2024 р., 14:49
ОНОВИЛИ СЕРВІСИ ДЛЯ ВПО В ДІЇ. ОФОРМЛЮЙТЕ ДОВІДКУ ТА ДОПОМОГУ ДЛЯ ВСІЄЇ РОДИНИ Покинули домівку через війну, але досі не маєте довідки внутрішньо переміщеної особи? Повернули сервіс у Дію зі зручними оновленнями та доопрацюваннями, які впроваджували спільно з Міністерством соціальної політики. Відтепер оформлюйте довідку та грошову допомогу від держави за кілька кліків одразу на всю родину: на себе, чоловіка або дружину та дітей. Раніше кожен член родини оформлював заяву особисто на себе.
09 Квітня, 2024 р., 14:48
ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН Африканська чума свиней (АЧС, Pestis Africana suum) – це заразне захворювання, деякі ознаки якого можуть розвиватися доволі швидко, але не завжди є специфічними для встановлення остаточного діагнозу. Це вірусне захворювання вражає домашніх та диких свиней. Вперше захворювання виявлено в 1903 р. в Африці. Збудник АЧС – це ДНК-вмісний вірус сферичної форми, що належить до родини Asfaviridae. Він дуже складний і проявляє значну генетичну мінливість. Вірус АЧС заражає клітини імунної системи та ініціює вироблення величезної кількості специфічних антитіл, які, на жаль, не здатні до повної нейтралізації збудника. Інкубаційний період може тривати від 3 до 15 діб. При гострому перебігу хвороби – 5-9 діб.
09 Квітня, 2024 р., 14:46
ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ Сьогодні, 09 квітня 2024 року під керівництвом голови районної державної (військової) адміністрації Михайла Шарафаненко відбулось засідання колегії Болградської райдержадміністрації. У засіданні взяли участь члени колегії, заступники начальника Болградської РВА та керівники структурних підрозділів Болградської РВА.
09 Квітня, 2024 р., 08:42
  ЯК ДОПОМОГТИ ДІТЯМ САМОРЕАЛІЗУВАТИСЯ В ЖИТТІ? НОВИЙ СЕРІАЛ ВІД ДІЯ.ОСВІТА   Повномасштабна війна, дистанційна освіта, вимушений переїзд із дому — усе це впливає на результати навчання та психологічний стан українських дітей. Щоб допомогти школярам самореалізуватися та повернути мотивацію до навчання, потрібен наставник. Тому Дія.Освіта спільно з ГО «Навчай для України» запускає новий освітній серіал «Як стати ментором для школярів?»
08 Квітня, 2024 р., 16:42
  НА БОЛГРАДЩИНІ ВИЗНАЧИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ ДРУГОГО ЕТАПУ МАСШТАБНИХ ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»   З 1 лютого по 1 квітня 2024 року в Болградському районі проходив другий етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед шкіл територіальних громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь