Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Квітня, 2024 р., 10:04
З 1 КВІТНЯ ДІТЯМ ЗАГИБЛИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ ЗБІЛЬШАТЬ РОЗМІР СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ В перші дні повномасштабного наступу добровольці не думали про “оформлення свого статусу”.
15 Квітня, 2024 р., 09:21
  КОНГРЕС МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД УКРАЇНИ   Ситуація з енергетикою, підготовка до наступного опалювального сезону, захист критичної інфраструктури, розбудова децентралізованої генерації, підтримка бізнесу, розширення програм підтримки українських виробників – основні важливі теми сьогоднішнього Конгресу місцевих та регіональних влад України, участь в якому взяли разом із головою Одеської обласної ради і мером Одеси.
15 Квітня, 2024 р., 09:11
  ДО УВАГИ ГРОМАДЯН   Для перебування у прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу Державна прикордонна служба України
12 Квітня, 2024 р., 13:53
  ЗА ПІДТРИМКИ ФОНДУ UNICEF UKRAINE ТА ГО «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» ЗАКЛАДИ ОСВІТИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛИ ГОСПОДАРСЬКІ НАБОРИ   12 квітня 2024 року заклади освіти Болградського району в яких проводиться очна форма навчання отримали гуманітарну допомогу від UNICEF, спеціалізованої структури ООН, що є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей.
12 Квітня, 2024 р., 13:21
  ГОЛОВИ ГРОМАД ТА ПРЕДСТАВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО ТЦК ТА СП ОБГОВОРИЛИ АЛГОРИТМ ВЗАЄМОДІЇ З ПИТАНЬ МОБІЛІЗАЦІЇ   Сьогодні, під головуванням начальника Болградської РВА Михайла Шарафаненко відбулась робоча нарада з головами громад та представниками Болградського районного ТЦК та СП з питань налагодження взаємодії в деяких питаннях проведення мобілізації в Болградському районі. В заході також взяв участь начальник Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Роман Михайлов.
12 Квітня, 2024 р., 13:00
  УВАГА! ОПИТУВАННЯ В рамках підтримки Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як» заплановано створення вебсайту для розвитку соціального партнерства в Одеському регіоні. Основною метою створення вебресурсу є – усунення інформаційних бар’єрів у наданні послуг, стимулювання співпраці та розширення соціального партнерства, як недержавних, так і державних організацій.
12 Квітня, 2024 р., 12:59
  СВІТЛО ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ТЕМРЯВУ. ДОБРО ДОЛАЄ ЗЛО!   На фото — штурмовики «Сафарі» бригади «Лють» Гвардії Наступу.
12 Квітня, 2024 р., 12:58
ВЕТЕРАНІВ, ВЕТЕРАНОК ТА ЧЛЕНІВ ЇХНІХ РОДИН ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ З НАВЧАННЯ ТА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ «РАЗОМ»   Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
12 Квітня, 2024 р., 12:57
  З ТРАВНЯ 2024 РОКУ БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ, НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЇЇ БУДЕ ПРИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО   Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь