Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Квітня, 2024 р., 09:21
  КОНГРЕС МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД УКРАЇНИ   Ситуація з енергетикою, підготовка до наступного опалювального сезону, захист критичної інфраструктури, розбудова децентралізованої генерації, підтримка бізнесу, розширення програм підтримки українських виробників – основні важливі теми сьогоднішнього Конгресу місцевих та регіональних влад України, участь в якому взяли разом із головою Одеської обласної ради і мером Одеси.
15 Квітня, 2024 р., 09:11
  ДО УВАГИ ГРОМАДЯН   Для перебування у прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу Державна прикордонна служба України
12 Квітня, 2024 р., 13:53
  ЗА ПІДТРИМКИ ФОНДУ UNICEF UKRAINE ТА ГО «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» ЗАКЛАДИ ОСВІТИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛИ ГОСПОДАРСЬКІ НАБОРИ   12 квітня 2024 року заклади освіти Болградського району в яких проводиться очна форма навчання отримали гуманітарну допомогу від UNICEF, спеціалізованої структури ООН, що є світовим лідером із захисту прав та інтересів дітей.
12 Квітня, 2024 р., 13:21
  ГОЛОВИ ГРОМАД ТА ПРЕДСТАВНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО ТЦК ТА СП ОБГОВОРИЛИ АЛГОРИТМ ВЗАЄМОДІЇ З ПИТАНЬ МОБІЛІЗАЦІЇ   Сьогодні, під головуванням начальника Болградської РВА Михайла Шарафаненко відбулась робоча нарада з головами громад та представниками Болградського районного ТЦК та СП з питань налагодження взаємодії в деяких питаннях проведення мобілізації в Болградському районі. В заході також взяв участь начальник Болградського районного відділу поліції ГУНП в Одеській області Роман Михайлов.
12 Квітня, 2024 р., 13:00
  УВАГА! ОПИТУВАННЯ В рамках підтримки Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як» заплановано створення вебсайту для розвитку соціального партнерства в Одеському регіоні. Основною метою створення вебресурсу є – усунення інформаційних бар’єрів у наданні послуг, стимулювання співпраці та розширення соціального партнерства, як недержавних, так і державних організацій.
12 Квітня, 2024 р., 12:59
  СВІТЛО ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ТЕМРЯВУ. ДОБРО ДОЛАЄ ЗЛО!   На фото — штурмовики «Сафарі» бригади «Лють» Гвардії Наступу.
12 Квітня, 2024 р., 12:58
ВЕТЕРАНІВ, ВЕТЕРАНОК ТА ЧЛЕНІВ ЇХНІХ РОДИН ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ З НАВЧАННЯ ТА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ «РАЗОМ»   Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
12 Квітня, 2024 р., 12:57
  З ТРАВНЯ 2024 РОКУ БІЛЬШОСТІ УКРАЇНЦІВ, ЯКІ ОТРИМУЮТЬ ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ, НА НЕОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН ЇЇ БУДЕ ПРИЗНАЧЕНО АВТОМАТИЧНО   Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств).
12 Квітня, 2024 р., 12:57
  КЕРІВНИЦТВО БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ У НАПРЯМКУ АНАЛІЗУ БЮДЖЕТНИХ ВИТРАТ НА ПРЕДМЕТ ЇХ ДОЦІЛЬНОСТІ   З метою моніторингу та контролю за належним використанням бюджетних коштів усіх рівнів, недопущення корупційних проявів, на виконання рішень робочої групи «Прозорість та підзвітність», спеціалістами Болградської районної військової адміністрації проводиться щотижневий аналіз публічних закупівель, які оголошені територіальними громадами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь