Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА !!! ЩОРІЧНА ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ “ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ” ТА ДНЯ БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЙ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ У 2024 РОЦІ

Дата: 10.04.2024 14:12
Кількість переглядів: 22

Фото без описуФото без опису

Шановні жителі, керівники установ, підприємств та організацій

Василівської  сільської  територіальної громади!

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 року №777-р «Деякі питання проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій населених пунктів», 

рішення виконавчого комітету Василівської сільської ради від 15 березня 2024 року № 14 «Про санітарний стан і благоустрій населених пунктів Василівської сільської територіальної громади» (https://vasylivskagr.gov.ua/docs/1654198/) та розпорядження сільського голови № 57/А Про проведення на території Василівської територіальної громади щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою територій населених пунктів» (https://vasylivskagr.gov.ua/docs/1656702/), з метою поліпшення санітарного та естетичного стану територій населених пунктів Василівської сільської територіальної громади.

Запрошуємо та закликаємо усіх небайдужих громадян згуртуватися та спільно протягом квітня – травня 2024 року:

• очистити прилеглі території до приміщень, домогосподарств;

• привести території, прилеглі до адміністративних будівель, прибудинкові території, кладовища в належний естетичний та санітарний стан;

• ліквідувати чагарникові порослі;

• ліквідувати стихійні смітники та не допускати факти несанкціонованого розміщення відходів;

• сільськогосподарським підприємствам здійснювати заходи щодо очищення від сміття придорожніх лісосмуг, узбіччя доріг вздовж орендованих земельних ділянок.

Благоустрій – це не разова акція, це щодення робота, і в першу чергу робота над собою, своєю свідомістю, зробивши невелике зусилля – не смітити.

Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких ви проживаєте.

Таким чином, візьміть участь у благоустрої, покращення санітарного стану, довкілля та озеленення населених пунктів та прилеглих територій, а також у ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій, дитячих та спортивних майданчиків, господарських майданчиків та територій установ, підприємств та організацій, кладовищ, братських могил, вулиць доріг, тротуарів, автобусних зупинок.

Кожен житель громади повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь