Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Квітня, 2024 р., 15:15
  НАРАДА ГОЛІВ ГРОМАД З ПРЕДСТАВНИКАМИ 17 ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ ПОРУШЕННЯ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ З урахуванням постійної зміни тактики дій порушників державного кордону та з метою удосконалення системи контролю за дотриманням режимних заходів в прикордонній смузі, удосконалення системи інженерних загороджень, сьогодні, перший заступник Болградської РВА Валерій Єребакан провів нараду з представниками 17 прикордонного загону ім. полковника Олександра Жуковського (м. Ізмаїл) та головами Болградської, Городненської, Кубейської та Василівської громад.
15 Квітня, 2024 р., 14:39
  ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ   В умовах тривалої військової агресії російської федерації проти України Навчально-науковий інститут публічної служби та управління Національного університету «Одеська політехніка» продовжує свою діяльність з підготовки та підвищення кваліфікації кадрів для роботи в органах публічної влади, підприємствах, організаціях, комерційних структурах Одеської області, які забезпечують сталий розвиток Південного регіону.
15 Квітня, 2024 р., 13:42
  МИХАЙЛО ШАРАФАНЕНКО ПРОВІВ НАРАДУ ЩОДО СИТУАЦІЇ З ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯМ В СЕЛАХ КУБЕЙ ТА КАЛЧЕВО   У зв’язку з ситуацією, яка склалась в Кубейській та Василівській громадах з відсутністю енергопостачання, голова Болградської РВА Михайло Шарафаненко провів робочу нараду з заступником голови Болградської РВА, представниками ДТЕК Одеські електромережі, оператора мобільного зв’язку «Київстар», Болградського районного управління ДСНС, Болградського районного відділу поліції, головами та старостами Кубейської та Василівської громади й керівниками структурних підрозділів Болградської РВА. Під час наради присутні розробили алгоритм дій щодо забезпечення життєдіяльності населених пунктів, соціальних об’єктів та населення в умовах відсутності енергопостачання.
15 Квітня, 2024 р., 11:04
РЯТУВАЛЬНИКИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ПРОВОДЯТЬ ЗАНЯТТЯ ЩОДО ОСНОВ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ТА ПРАВИЛ ПОВЕДІНКИ У РАЗІ ВИЯВЛЕННЯ ВНП   Так, фахівці ДСНС та дружини юних рятувальників пожежних провели пізнавальний урок з учнями Баннівського та Василівського ліцею Василівської сільської ради.
15 Квітня, 2024 р., 10:05
  ЗАПИТАННЯ – ВІДПОВІДЬ    Розмір одноразової допомоги потерпілому внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання визначається відповідно до ступеня втрати професійної працездатності, який встановлюється медико-соціальною експертною комісією (МСЕК), виходячи з розрахунку семи мінімальних заробітних плат, встановлених законом на день настання права потерпілого на страхову виплату (у разі якщо страховий випадок настав після 01.04.2024 та втрата працездатності становить 100%, – розмір виплати складатиме 56000 грн (8 000 х 7)) .
15 Квітня, 2024 р., 10:04
З 1 КВІТНЯ ДІТЯМ ЗАГИБЛИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ ЗБІЛЬШАТЬ РОЗМІР СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ В перші дні повномасштабного наступу добровольці не думали про “оформлення свого статусу”.
15 Квітня, 2024 р., 09:21
  КОНГРЕС МІСЦЕВИХ ТА РЕГІОНАЛЬНИХ ВЛАД УКРАЇНИ   Ситуація з енергетикою, підготовка до наступного опалювального сезону, захист критичної інфраструктури, розбудова децентралізованої генерації, підтримка бізнесу, розширення програм підтримки українських виробників – основні важливі теми сьогоднішнього Конгресу місцевих та регіональних влад України, участь в якому взяли разом із головою Одеської обласної ради і мером Одеси.
15 Квітня, 2024 р., 09:11
  ДО УВАГИ ГРОМАДЯН   Для перебування у прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу Державна прикордонна служба України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь