Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 Липня, 2024 р., 15:58
АПАРАТНА НАРАДА ГОЛОВИ ВАСИЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
22 Липня, 2024 р., 15:57
  ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ МЕТЕРЕОЛОГІЧНІ ЯВИЩА Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів повідомляє про небезпечні метеорологічні явища І рівня (жовтого) небезпечності по Одеській області.
22 Липня, 2024 р., 15:56
  ЛІТО ТРАДИЦІЙНО Є ПЕРІОДОМ ПІДВИЩЕНОЇ ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА ГОСТРІ КИШКОВІ ІНФЕКЦІЇ (ГКІ)   Причиною виникнення ГКІ зазвичай є вживання недостатньо термічно обробленої їжі, неякісних харчових продуктів, придбаних на стихійних ринках та у місцях несанкціонованої торгівлі.
22 Липня, 2024 р., 15:55
  ВІДЧУВАЄТЕ СЛАБКІСТЬ, НУДОТУ, ПОМІТИЛИ СЛАБКИЙ ЧАСТИЙ ПУЛЬС ТА ЗАНАДТО ІНТЕНСИВНЕ ПОТОВИДІЛЕННЯ? ЦЕ МОЖЕ БУТИ ОЗНАКОЮ СОНЯЧНОГО АБО ТЕПЛОВОГО УДАРУ Будьте уважними до себе, а також до людей навколо. Адже сонячний/тепловий удар — не рідкість у таку спеку, тому їх симптоми потрібно правильно і вчасно розпізнати.
22 Липня, 2024 р., 15:54
ПРОТЯГОМ МИНУЛОГО ТИЖНЯ НА ОДЕЩИНІ НАРОДИЛОСЬ 210 МАЛЕНЬКИХ УКРАЇНЦІВ За період з 15 липня по 21 липня 2024 року серед малюків, що зʼявились на світ:
22 Липня, 2024 р., 15:54
ПІВДЕННЕ МІЖРЕГІОНАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ НАГАДУЄ   ПРО БЕЗПЕЧНЕ ПРОВЕДЕННЯ ЖНИВ Жодного випадку виробничого травматизму не буде допущено завдяки злагодженій діяльності керівництва та працівників сільськогосподарських підприємств.
22 Липня, 2024 р., 08:45
НАРАДА ПРО ПРОВЕДЕННЯ ПРИЗОВУ ГРОМАДЯН НА ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ ПІД ЧАС МОБІЛІЗАЦІЇ 19 липня року під головуванням першого заступника начальника Болградської РВА Валерія Єребакана відбулась робоча нарада з питань виконання заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району.
19 Липня, 2024 р., 15:05
  ПЕРШИЙ КООРДИНАЦІЙНИЙ БРИФІНГ З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОТРЕБ ЕНЕРГЕТИЧНОГО СЕКТОРУ УКРАЇНИ   Вчора, 18 липня, начальник Болградської районної державної (військової) адміністрації Михайло Шарафаненко спільно з заступниками голови Болградської РВА, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та головами громад району взяли участь в першому брифінгу на виконання рішення Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь