Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Квітня, 2024 р., 15:32
  БЕЗБАР’ЄРНІСТЬ: ЯК ГОВОРИТИ З ДІТЬМИ ПРО ВІЙНУ Будьте відкриті до обговорення теми війни. Діти хочуть розуміти, що відбувається. Слухайте їх і чесно відповідайте на запитання. Якщо ви не знаєте відповідей, розмірковуйте і шукайте їх разом із дитиною.
16 Квітня, 2024 р., 15:31
  ПРО ГРИП ПТИЦІ   У зв’язку з  епізоотичною ситуацією щодо спалаху високопатогенного грипу птиці та враховуючи шляхи міграції цільових видів дикої перелітної птиці, військових дії, які можуть впливати на розширення зони високого ризику виникнення грипу птиці, значну концентрацію поголів’я птиці, існує високий ризик занесення та розповсюдження грипу птиці в Болградському районі.
16 Квітня, 2024 р., 11:58
  СИБІРСЬКА ВИРАЗКА (СИБІРКА)   Сибірська виразка (сибірка) – гостре, особливо небезпечне інфекційне захворювання всіх видів сільськогосподарських, домашніх і диких тварин, а також людей.
16 Квітня, 2024 р., 11:33
  З 16 ЛИПНЯ 2024 РОКУ МОВА МІСЦЕВИХ ДРУКОВАНИХ МЕДІА – УКРАЇНСЬКА   Рівно за три місяці, 16 липня 2024 року, для друкованих медіа місцевої сфери розповсюдження набирає чинності стаття 25 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”, яка регламентує використання державної мови у сфері друкованих медіа, зокрема містить вимоги щодо їх виготовлення, публікування та розповсюдження.
16 Квітня, 2024 р., 10:46
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ РАЙОНУ! ОТРИМАННЯ ДОЗВОЛІВ НА В’ЇЗД, ПЕРЕБУВАННЯ, ПРОЖИВАННЯ, ПРОВАДЖЕННЯ РОБІТ І ПРОПУСК У ПРИКОРДОННУ СМУГУ   Положенням про прикордонний режим передбачено Порядок видачі дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу, яким встановлено механізм, що визначає організаційні та процедурні питання щодо видачі органами Державної прикордонної служби України дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу громадянам України та іншим особам, а також категорії осіб, в’їзд і перебування яких у прикордонній смузі здійснюється без дозволу.
16 Квітня, 2024 р., 10:21
РОБОЧА ЗУСТРІЧ ФАХІВЦІВ БОЛГРАДСЬКОЇ ФІЛІЇ ООЦЗ З РЕКТОРОМ ІЗМАЇЛЬСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ГУМАНІТАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ   Днями у Василівській громаді відбулася зустріч фахівців Болградської філії Одеського обласного центру зайнятості, заступника голови Болградської РВА Олександра Іорданова з ректором Ізмаїльського державного гуманітарного університету Кічуком Ярославом Валерійовичем та деканом факультету української та іноземної філології Татариновим Іваном Євгеновичем.
16 Квітня, 2024 р., 10:20
  ЗАПИТАННЯ – ВІДПОВІДЬ   Я працюючий пенсіонер, після попереднього перерахунку пенсії пропрацював менше ніж 24 місяці. Чи зроблять мені автоматичний перерахунок пенсії з 1 квітня?
16 Квітня, 2024 р., 10:20
  ГРОМАДИ МАЮТЬ ГОТУВАТИСЯ ДО ПРИЙОМУ ДЕМОБІЛІЗОВАНИХ ВЕТЕРАНІВ   На цьому Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук наголосила під час розширеного засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Чернівецькій ОВА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь