Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА ПРОЕКТУ РІШЕННЯ ВАСИЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ  «ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО СБОРУ» НА ТЕРИТОРІЇ  ВАСИЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НА 2022 РІК.

Дата: 07.06.2021 10:11
Кількість переглядів: 272

ПОВІДОМЛЕННЯ

ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА ПРОЕКТУ РІШЕННЯ ВАСИЛІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ  «ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО СБОРУ» НА ТЕРИТОРІЇ  ВАСИЛІВСЬКОЇ  СІЛЬСЬКОЇ РАДИ НА 2022 РІК.

           Проєкт рішення Василівської сільської ради «Про встановлення туристичного збору на 2022 рік на території Василівської сільської ради», розроблено у відповідності до вимог Податкового кодексу України, Бюджетного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
           Відповідно до підпункту 12.3.4 пункту 12.3 статті 12 Податкового кодексу України рішення про встановлення місцевих податків та зборів офіційно оприлюднюється відповідним органом місцевого самоврядування до 25 липня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосовування встановлюваних місцевих податків та зборів або змін (плановий період). В іншому разі норми відповідних рішень застосовуються не раніше початку бюджетного періоду, що настає за плановим періодом.
           Даним проєктом регуляторного акта встановлюється розмір ставок туристичного збору на території Василівської  сільської ради, визначається коло платників туристичного збору, на території Василівської сільської ради, об’єкт та база оподаткування, ставки податку, порядок обчислення суми податку, порядок та терміни його сплати, відповідальність платників податку. Проєкт рішення регулює організаційні та економічні відносини, пов`язані зі справлянням туристичного збору на території Василівської сільської ради.


Поштова адреса розробника проєкту регуляторного акта:
вул. Миру, буд. 111, с. Василівна  Болградський район, Одеська  область, 68752 Василівська  сільська рада.
Проєкт регуляторного акта - рішення Василівської  сільської ради  «Про встановлення  розміру ставок туристичного збору на території Василівської сільської ради на 2022 рік», аналіз регуляторного впливу акта будуть оприлюднені протягом п’яти робочих днів після оприлюднення даного повідомлення шляхом розміщення на  офіційному веб-сайті Василівської сільської ради.
Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта приймаються у письмовому вигляді до12-00 год.  22.06.2021 року за поштовою адресою:  вул. Миру, буд. 111, с. Василівка  Болградський район, Одеська  область, 68752 Василівська  сільська рада.
             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь