Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для отримання допомоги малозабезпеченим родинам не потрібні додаткові документи

Дата: 09.08.2021 16:49
Кількість переглядів: 787

 

Для отримання допомоги малозабезпеченим родинам не потрібні додаткові документи - Шмигаль

09.08.2021 03:37

Для отримання додаткової виплати у розмірі 2 тисяч гривень на дітей із малозабезпечених багатодітних родин батькам не потрібно подавати жодних звернень і оформляти додаткові документи.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Фейсбуці.«За ініціативи Президента Володимира Зеленського уряд цього тижня схвалив рішення про виплату 2 тисяч гривень на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої родини, яка станом на 1 серпня цього року досягла віку 6-18 років. Жодного звернення подавати не потрібно. Виплати будуть проведені органами соціального захисту населення», - написав він.

https://rada.info/upload/users_files/04378089/048e0c8d4727df4c5228e7b10169ba69.docx Для отримання допомоги малозабезпеченим родинам не потрібні додаткові документи - Шмигаль

Читайте також: Україна увійде у режим paperless через три місяці - Шмигаль

Загалом, як нагадав Шмигаль, до початку нового навчального року 145 тисяч дітей з малозабезпечених багатодітних родин отримають додаткові виплати у розмірі 2 тис. грн. Ці кошти допоможуть сім’ям зібрати дітей до школи та купити необхідні речі, зазначив він.

За даними глави уряду, загальний розмір цієї програми - 290 млн грн.Читайте також: Діти з багатодітних малозабезпечених родин отримають по 2000 гривень

Як повідомляв Укрінформ, Кабмін 4 серпня ухвалив рішення про направлення коштів для виплат дітям з багатодітних малозабезпечених родин.

Допомогу в розмірі 2 тис. грн виплатять дітям багатодітної малозабезпеченої родини, які станом на 1 серпня досягли віку 6-18 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь