Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 серпня 2021 року відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників Василівської сільської ради на тему «Доступність. Безпека . Якість освіти»

Дата: 30.08.2021 16:31
Кількість переглядів: 666

 

28 серпня 2021 року відбулась Серпнева конференція педагогічних працівників Василівської сільської ради на тему «Доступність. Безпека . Якість освіти.»

 

28 серпня 2021 року відділ освіти Василівської сільської ради зібрав керівників та голів профспілкових комітетів закладів освіти Василівської  територіальної громади на традиційну серпневу конференцію. Конференція пройшла під лозунгом « ДОСТУПНІСТЬ. БЕЗПЕКА. ЯКІСТЬ ОСВІТИ».

 

На конференцію були запрошені голова Петро Бойчев, старости сіл, керівники закладів загальної середньої освіти, їх заступники з навчально-виховної роботи, керівники закладів дошкільної освіти та педагоги, голова міської організації Профспілки працівників освіти Фощан.

Підсумки діяльності закладів освіти Василівської територіальної громади підвела начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Т.Г. Бєліогло. Вона проаналізувала рівень досягнень учнів шкіл громади за підсумками ДПА 2021 року:  Каракуртський ЗЗСО посів 12 місце в рейтинговій таблиці результатів ЗНО серед 372 навчальних закладів Одеської області, також Баннівський ЗЗСО посів 187 місце середина рейтингової таблиці, Василівський ЗЗСО посів 300 місце таблиці, Калчевський ЗЗСО не потрапив до рейтингової таблиці, бо учні закладу пройшли ЗНО у формі підсумкової державної атестації. В Каракуртському, Василівському та Баннівському ЗЗСО були випускники, які отримали срібні та золоті медалі, всі підтвердили свої результати.

Також вона ознайомила присутніх з мережею закладів на 2021-2022 навчальний рік. В громаді функціонує 5 заклади загальної середньої освіти, в яких навчалося 1046 учнів, всього класів – 61, 4 закладів дошкільної освіти, виховувалося 236 вихованців, для 6 учнів з особливими потребами організовано інклюзивне навчання. Показник охоплення дошкільною освітою складає 96%.

У основній доповіді начальник управління освіти Т.Г. Бєліогло розкрила існуючі в освітній галузі проблеми й зорієнтувала керівників закладів освіти та педагогів на їх ефективну реалізацію.  Створення небезпечного освітнього середовища та підвищення якості освітніх послуг.

 За результатами перевірки готовності закладів освіти Василівської сільської ради можна з упевненістю сказати, що заклади освіти громади готові до нового навчального року. Грамотами були нагороджені колективи закладів освіти за кращу підготовку закладу до нового навчального року.

Керівники підготували  гарну презентацію  свого закладу.

 Освітян з початком нового 2021-2022 навчального року привітав голова сільської ради Петро Бойчев.

Зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу - наше першочергове завдання сьогодні! Нехай новий навчальний рік стане роком професійних досягнень, особистих звершень освітян, а життя виставляє лише гарні оцінки!

За підсумками конференції було прийнято відповідну резолюцію.

https://rada.info/upload/users_files/04378089/be4d9c1498f35f2d45ac087d9254cb9d.docx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь