Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ ПЛАТНИКАМ ПОДАТКІВ БОЛГРАДСЬКОЇ ДПІ ГУ ДПС У ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 12.01.2022 14:47
Кількість переглядів: 204

 

Фахівці Болградської ДПІ Головного управління ДПС у Одеській області за 2021 рік надали  3920  адміністративних послуг. Про це повідомила начальниця податкової інспекції Тетяна Маврова.

Найбільш популярна серед відвідувачів послуга – видача карток платників податків та внесення до паспортів громадян України інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків із Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Нею скористувалися 2176 платника.   Також видано 538 відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. По 17 громадянам України внесено до паспорта (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

 Мають попит і такі адміністративні послуги: реєстрація платника єдиного податку (зареєстровано 430 платників); надання витягу з реєстру платників єдиного податку (видано 635 витягів); надання довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи)  - 1; надання довідок на підтвердження статусу податкового резидента України - 20; надання довідки про доходи  - 34. 24 особам видані довідки про сплату податкових зобов’язань платником податку –резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань.

 Окрім того,  результатом практичної допомоги фахівців ЦОП та індивідуальних  консультації платникам є - 200 зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій /РРО/, Програмних РРО. Також податківці надали консультацій щодо отримання  ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами 47 суб’єктам господарювання.

 Для отримання податкової знижки  платникам податків (які мають право ст.166 ПКУ) надається практична  допомога по  заповненню декларації та надіслання її до контролюючого органу в електронному вигляді з копіями первинних документів.

 В подорож  2021 року в електронному вигляді через Електронний кабінет подано   105  декларацій про майновий стан і доходи по платникам, які мають право на отримання податкової знижки.

 При зверненні платника, податківцями постійно надається практична допомога по активації ключів та використання он-лайн сервісу «Електронний кабінет». Вхід до Електродного кабінету здійснюється за посиланням   https://cabinet.tax.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь