Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОБОЧА НАРАДА ГОЛОВИ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 14.01.2022 14:20
Кількість переглядів: 153

Сьогодні голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура спільно з першим заступником голови райдержадміністрації Іваном Кюссе провели робочу нараду щодо організації взаємодії органів місцевого самоврядування з Болградським РТЦК та СП щодо приписки юнаків 2005 року народження до призовної  дільниці Болградського району у 2022 році, організації роботи медичної комісії та проведення підготовчих заходів до чергового призову громадян України на строкову військову службу в квітні-червні 2022 року.

У нараді взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники  медичних закладів Болградської міської ради та представники Василівської, Кубейської, Городненської, Криничненської й Болградської громад.

Про проблемні питання у роботі медичної комісії та проведення підготовчих заходів до чергового призову громадян України на строкову військову службу в квітні-червні 2022 року доповів заступник начальника Болградського РТЦК та СП Володимир Руснак. Він зазначив, що керівниками медичних закладів Болградської громади не визначено лікаря – терапевта, який буде приймати участь у роботі  медичної комісії, що ускладнює проведення приписки юнаків до призовної  дільниці Болградського району.

Під час наради були розглянути шляхи вирішення зазначеної ситуації та прийняті відповідні рішення.

Болградській міській  раді, як власнику медичних закладів,  рекомендовано вирішити питання щодо визначення лікаря – терапевта, який у складі медичної комісії буде здійснювати медичний огляд приписників, призовників та військовослужбовців Василівської, Кубейської, Городненської, Криничненської й Болградської громад.

Болградському РТЦК та СП доручено надати інформацію щодо кількості осіб, які будуть проходити медичний огляд у 2022 році від РТЦК та СП.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь