Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 26.01.2022 08:46
Кількість переглядів: 251

 

25 січня 2022 року під головуванням в.о. голови Болградської райдержадміністрації Івана Кюссе відбулося засідання колегії районної державної адміністрації, в якому взяли участь голова Болградської районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації так представники Болградського РТЦК та СП.

Про підсумки проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року та заходи щодо його забезпечення доповів заступник начальника Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, майор Андрій Ромашов. Він зазначив, що районна призовна комісія працювала у відповідності до вимог чинного законодавства України, свою роботу розпочала вчасно, зривів не було.

Медичне обстеження призовників району проводилося лікарями - членами медичної комісії на базі трьох комунальних некомерційних підприємств: «Болградська центральна районна лікарня» Болградської міської ради, «Арцизька центральна опорна лікарня» Арцизької міської ради, «Тарутинська центральна лікарня» Тарутинської селищної ради.

За результатами призову громадян України на строкову військову службу у жовтні-грудні 2021 року робота:

- Арцизької міської, Тарутинської селищної, Павлівської та Теплицької сільських рад, які виконали планові завдання з призову громадян, що були визначені відповідно до наявного призовного ресурсу – визнана задовільною;

- Болградської міської, Бородінської селищної, Василівської та Кубейської сільської рад – така, що потребує поліпшення;

- Городненської та Криничненської сільських рад – визнана незадовільною.

Відправлено до Збройних Сил України та інших військових формувань 49 призовників Болградського району, із них відділами Болградського РТЦК та СП:

- відділом (м. Болград) – 10 чол., виконання плану - 38%;

- відділом (м. Арциз) – 21 чол. виконання плану -105%;

- відділом (смт. Тарутино) – 19 чол., виконання плану - 95%.

У ході колегії також було розглянуто питання про виконання районного бюджету за 2021 рік, з якого доповіла в.о. начальника відділу фінансів районної державної адміністрації Наталя Пітух. Вона зазначила, що районний бюджет Болградського району у цілому з доходів по загальному фонду з трансфертами за 2021 рік виконано на 88,13%. Власні надходження (всього доходів по загальному фонду без врахування трансфертів) виконані на 1687,37%.

По надходженням з орендної плати за користування цілісним майновим комплексом, що перебуває в комунальній власності перевиконання становить 30 205,36 грн.

На підставі рішень обласної ради та органів місцевого самоврядування про затвердження місцевих бюджетів на 2021 рік збільшилася доходна частина загального фонду районного бюджету (за рахунок інших субвенцій з місцевих бюджетів).

До Департаменту фінансів Одеської ОДА було повернуто залишок субвенції у сумі – 18679,00 грн ( видатки на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни) - у зв’язку з неможливістю використання за цільовим призначенням.

Також у зв’язку з закінченням бюджетного 2021 року та з неможливістю використання за цільовим призначенням у 2022 році, було повернуто сільським радам Болградського району залишок невикористаної субвенції на ресурсне забезпечення районної цільової програми «Об’єднаний трудовий архів територіальних громад Болградського району».

Видаткова частина районного бюджету району за 2021 рік освоєна по загальному фонду на 87,68%, по спеціальному фонду на 89,84%.

По управлінню соціального захисту населення на 2021 рік було виконано:

- видатки на надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги - на 88,59%;

- видатки на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни на 96,26%;

- видатки на забезпечення реалізації окремих програм для осіб з інвалідністю (компенсаційні виплати особам з інвалідністю на бензин, ремонт, технічне обслуговування автомобілів, мотоколясок і транспортне обслуговування) на 99,98%.

У 2021 році на 100 % виконано програму взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування на суму 250 тис. грн та районну програму «Безпечна Болградщина» в сумі 100 тис. грн.

Також в 2021 році була виконана на 100 % програма сприяння розвитку малого та середнього підприємництва.

Програма в галузі сільського господарства виконана на 63,49%.

Програма на заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха виконана на 94,61%.

Протягом 2021 року резервний фонд не використовувався.

Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення апарату районної державної адміністрації Ірина Кацарська доповіла про Програму взаємодії органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Болградського району на 2022 рік.

Вона зазначила, що з метою реалізації Болградською районною державною адміністрацією Одеської області повноважень, делегованих Болградською районною радою Одеської області, та виконання повноважень виконавчої влади на сесії Болградської районної ради планується затвердити програму взаємодії виконавчої влади та місцевого самоврядування Болградського району на 2022 рік.

Загальний обсяг фінансових ресурсів необхідних для реалізації програми складає 150 тис. грн., з них на придбання канцтоварів, палива на суму 99 тис. грн., на оплату послуг зв’язку та Інтернету, оренда авто на суму 51 тис. грн.

За підсумками розгляду даних питань та конструктивної роботи колегією прийнято відповідні рішення та розпорядження.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь