Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЯ ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 26.01.2022 08:55
Кількість переглядів: 149

 

Сьогодні, 25 січня 2022 року, відбулася чергова апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, яку провів в.о. голови Болградської райдержадміністрації Іван Кюссе.

Головний спеціаліст відділу документообігу та контролю апарату районної державної адміністрації Олеся Рижова доповіла про підсумки роботи зі зверненнями громадян у районній державній адміністрації та органах місцевого самоврядування Болградського району протягом 2021 року. Вона зазначила, що з метою належної організації роботи зі зверненнями громадян в райдержадміністрації створені належні умови для роботи зі зверненнями громадян: ведеться база реєстрації звернень громадян, що дозволяє оперативно обробляти інформацію та статистичні дані, відомості про посадових осіб, контактні телефони та адреси, а також графіки особистих та виїзних прийомів керівництва розміщені на сайті райдержадміністрації, в фойє адміністративного будинку та на сторінках соціальних мереж.

За звітний період керівництвом районної державної адміністрації було проведено 30 прийомів громадян, з них 15 - виїзних прийомів громадян та 15 - особистих. Прийнято та розглянуто 22 звернення від 22 осіб.

Протягом звітного року до райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування району надійшло 16 998 звернень. Переважна більшість питань, які порушувались громадянами у звітному році – питання аграрної політики і земельних відносини, соціального захисту, комунального господарства,забезпечення дотримання законності та охорони правопорядку, житлового господарства,праці і заробітної плати, екології та природних ресурси, сім’ї, дітей, молоді,охорони здоров’я, діяльності органів місцевого самоврядування та освіти і науки.

Враховуючи, що робота зі зверненнями громадян є важливим чинником довіри громадян до влади, суспільно-політичної стабільності в районі, відділом планується розпочати роботу в СЕД АСКОД, буде продовжено практику реалізації заходів організаційного, інформаційно-аналітичного характеру, спрямованих на поліпшення роботи зі зверненнями громадян та безумовне виконання вимог законодавства про звернення громадян, що забезпечить реалізацію конституційного права громадян на звернення до органів виконавчої влади.

Про стан роботи з персоналом та дотримання законодавства про державну службу в районній державній адміністрації у 2021 році доповіла начальник відділу управління персоналом апарату районної державної адміністрації Наталія Герасімюк. Вона зазначила, що відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації від 14 січня 2021 року затверджено структуру та граничну чисельність працівників апарату районної державної адміністрації та її структурних підрозділів, що складає 139 штатних одиниць, із них 125 – посади державної служби; 14 – не є посадами державної служби (4 – керівництво; 3 – посади працівників, які виконують функції з обслуговування; 7 – техперсонал).

З березня по грудень 2021 року в райдержадміністрації проведено 36 конкурсних відборів, зокрема на категорію «Б» - 19, на категорію «В» - було оголошено 17 конкурсних відборів. За результатами конкурсів усіх осіб призначено.

Також відповідно до законодавства протягом 2021 року було призначено голову райдержадміністрації та трьох заступників.

Протягом 2021 року в районній державній адміністрації звільнилося 27 осіб, з них 24 державних службовця та 3 працівника.

Фактична чисельність працюючих державних службовців в райдержадміністрації станом на 24 січня 2022 року складає 116 осіб, із них 103 – державні службовці та 13 працівників не є державними службовцями.

Протягом 2021 року державні службовці та керівництво райдержадміністрації підвищували рівень професійної компетентності шляхом участі у курсах підвищення кваліфікації, в онлайн-курсах, шляхом дистанційного навчання у режимі викладеного часу та у режимі реального часу, шляхом самоосвіти, зокрема 9 працівників отримали сертифікати. Керівництво та державні службовці райдержадміністрації пройшли онлайн-курси на національній онлайн-платформі Дія. Цифрова освіта.

За результатами наради Іваном Кюссе було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь