Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У БОЛГРАДІ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ТУРИСТИЧНИЙ ПУТІВНИК У РАМКАХ МІЖНАРОДНОГО ПРОЕКТУ BSB1010 “РОЗВИТОК ТА ПРОСУВАННЯ СПІЛЬНОЇ СПАДЩИНИ”

Дата: 01.02.2022 13:51
Кількість переглядів: 185

Новини районів    madmin

31 січня у Болграді було презентовано туристичний путівник. Презентацію відкрила Юлія Димитрова, яка є координатором проекту. Вона розповіла про те, як створювався путівник, до якого увійшли матеріали про головні історичні, природні та духовні домівки Болградської територіальної громади. По суті, автори путівника, якими є Оксана Нанкова та Ольга Коптякова, зібрали та систематизували дані, що збереглися до наших днів.

Окрім цього, на сторінках путівника можна дізнатися про всі фестивалі, що проводяться у Болграді, а також про гастрономічні локації, що працюють у нашій громаді. Для туристів зібрана корисна інформація про готелі, об’єкти харчування, заклади охорони здоров’я, аптеки, банки тощо.

Зазначимо, з друкованою версією путівника, виданого тиражем 400 примірників, можна ознайомитися в інформаційно-ресурсному туристичному центрі, у бібліотеці, музеї та в центрах національних культур Болградської територіальної громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь