Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РДА

Дата: 08.02.2022 15:04
Кількість переглядів: 158

 

08 лютого 2022 року під керівництвом голови Болградської районної державної адміністрації Геннадія Бамбури відбулася щотижнева апаратна нарада за участю першого заступника голови райдержадміністрації Івана Кюссе, заступників голови Дмитра Димітрова та Дениса Байлука з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

У ході засідання обговорено низку актуальних питань життя району.

Аркадій Радулов, начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, екології районної державної адміністрації, доповів про хід виконання Програми Президента України «Велике будівництво» в Болградському районі. Він зазначив, що по всій країні в 2021 році побудовано чи реконструйовано 6,6 тис. км доріг, 74 школи, 54 дитсадків, 28 медичних закладів, понад 140 приймальних відділеннь та 340 медичних амбулаторій у сільській місцевості, 19 активних парків, 24 басейни та 78 інших спортивних об’єктів.

Загальний обсяг коштів, витрачених в рамках «Великого будівництва», крім доріг, минулого року на Одещині склав 592 млн 609 тис. гривень.

Безпосередньо, в Болградському районі завершено ремонт доріг, на окремих ділянках, загальною протяжністю 60,2 км, загального користування державного значення.

Триває ремонт доріг, на окремих ділянках, на загальну протяжність 76,319 км, загального користування державного значення.

У 2021 році було виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт доріг загальною протяжністю 42,138 км.

Крім того, у І півріччі 2022 року буде завершено виготовлення проектно-кошторисної документації з ремонту автомобільних доріг державного значення на загальну протяжність 44,188 км.

За рахунок Проекту «Велике будівництво» у Болградському районі у 2021 році реалізовано 4 інфраструктурні проекти.

Геннадій Бамбура зазначив, що у 2021 році в районі більше 100 км доріг державного значення відремонтовано, після завершення будівлі чи ремонту зазначених доріг, почнуться роботи на дорогах місцевого значення.

Про підсумки роботи відділу ведення Державного реєстру виборців за 2021 рік доповіла начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації Наталя Каїш. Вона зазначила, що на 02 лютого 2022 рік в автоматизовану інформаційну-телекомунікаційну систему «Державний реєстр виборців» по Болградському району значиться 113 321 виборців. З 1 квітня 2021 року розпочалась взаємодія Державного реєстру виборців з Державним реєстром актів цивільного стану на центральному рівні в електронному вигляді. Кожного дня відділом ведення Реєстру отримуються відомості про смерть виборців за попередній день.

Відповідно до статті 23 Закону України “Про Державний реєстр виборців” працівниками відділу постійно проводиться візуальний та автоматизований контроль за повнотою та коректністю персональних даних Реєстру.

Так, у 2021 році відділом в ході візуального контролю та за результатами уточнення було сформовано 112 відомостей (ініціативних відомостей).

У звітному періоді до відділу звернулося 11 громадян із письмовими запитами. За підсумками розгляду звернень:внесені змін до ідентифікаційних даних виборця — 3; видано довідок щодо змісту особистих персональних даних виборця у Реєстрі — 7; змінено виборчої адреси — 1.

Через “Особистий кабінет виборця” до відділу звернулося 12 виборців, всі звернення були відпрацьовані у встановлений термін.

Крім цього, щомісяця до Відділу надаються відомості про найменування нових та перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів, кутків тощо), присвоєння номерів новим будинкам і зміну нумерації існуючих будинків у відповідному населеному пункті (на виконання п.16 ст.22 Закону України “Про Державний реєстр виборців”). У зв’язку із внесенням нововведеного будинку, внесені 134 зміни до Картографічного обліку Реєстру. Порушень щодо дій ведення Реєстру працівниками відділу немає.

У завершенні апаратної наради Геннадій Васильович ознайомив присутніх з розпорядженнями про виконання обов’язків і повноважень керівника апарату райдержадміністрації та про забезпечення дотримання законодавства про державну службу в райдержадміністрації.

За результатами наради головою районної державної адміністрації Геннадієм Бамбурою були надані відповідні доручення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь