Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГРОМАДСЬКА РАДА ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ПІДБИЛА ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 2021 РІК

Дата: 08.02.2022 15:12
Кількість переглядів: 182

 

08 лютого відбулось перше у 2022 році засідання громадської ради при Болградській районній державній адміністрації, в якому взяли участь представники громадських організацій району та місцеві ЗМІ.

У ході засідання представники громадськості заслухали звіт голови громадської ради при Болградській районній державній адміністрації Олександра Луценко про її роботу у 2021 році.

Нагадуємо, що 25 травня 2021 року відбулися Установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Болградській районній державній адміністрації, в яких прийняли участь 13 громадських організацій.. Під час голосування було обрано Громадську раду у складі 13 осіб, яка була затверджена розпорядженням голови Болградської районної державної адміністрацій. Головою ради обраний Олександра Луценко – голова Болградської районної організації ветеранів. Громадською радою був затверджений план роботи на 2021 рік.

Як зазначив голова Громадської ради з початку своєї діяльності, Радою проведено 4 засідання, в ході яких розглянуто 14 питань хвилюючих громадськість, пов’язаних з роз’ясненням змін діючого пенсійного законодавства, стан соціального захисту населення Болградського району, про санітарний стан у територіальних громадах Болградського району, реконструкцію та ремонт доріг Болградського району(місцевого та державного значення), стан криміногенної ситуації, якість пітної води у районі та шляхи її поліпшення, ліквідацію стихійних звалищ, про санітарно - епідемічний стан у районі та інші.

У 2021 році було зроблено запити до Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної ради, прокурора Одеської області, Болградського відділу поліції в Одеській області та інші. З отриманими відповідями члени Громадської ради були ознайомлені.

Члени громадської ради постійно брали участь в громадських слуханнях, ініційованих органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, у заходах присвячених святкуванню державних свят, днів національних культур, національних свят, фестивалів, культурно-мистецьких акцій, спрямованих на формування толерантності, поваги до культури, історії, звичаїв і традицій представників різних національностей.

Олександр Луценко зазначив, що деякі питання плану робот громадської ради не було розглянуто у зв’язку з проведенням карантинних заходів, під час яких засідання не проводились. Від подякував членам громадської ради за активну участь у роботі ради та громадську позицію.

Після обговорення даного питання, члени громадської ради при Болградській районній державній адміністрації визнали проведену у 2021 році роботу задовільною.

Також громадська рада визначилась з переліком питань, які були внесені до плану роботи на 2022 рік, суспільно-політичного та соціально-економічного напрямку, вирішення яких надасть можливість ураховувати громадську думку, потреби та інтереси окремих громадян, соціальних груп під час вироблення та прийняття оптимальних, більш якісних управлінських рішень. План роботи громадської ради на 2022 рік було обговорено та затверджено.

У завершенні засідання члени Громадської ради при Болградській районній державній адміністрації вирішили направити запити по деяким актуальним для мешканців району питанням та обговорили низку організаційних питань діяльності ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь