Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА РОБОЧА НАРАДА З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ РАЙОНУ

Дата: 09.02.2022 15:40
Кількість переглядів: 164

 

09 лютого 2022 року під керівництвом голови Болградської районної державної адміністрації Геннадія Бамбури спільно з першим заступником голови Болградської райдержадміністрації Іваном Кюссе та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації відбулася планова робоча нарада з керівниками правоохоронних органів району.

 

Про стан криміногенної ситуації в районі доповів заступник начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Сергій Ряпов. Він зазначив, що районним відділом забезпечена охорона громадського порядку населення та безпека дорожнього руху на території району.

Очільник району Геннадій Бамбура доручив Болградському районному відділу поліції ГУ НП в Одеській області провести аналіз по Болградському району за 2021 рік щодо винесених рішень по боротьбі з незаконним обігом наркотичних речовин.

Про роботу Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області доповів в.о. начальника управління Борис Міхальчан. Він зазначив, що за минулий тиждень до Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області надійшло 9 повідомлень про надзвичайні ситуації. Пожежі локалізовано та Управлінням вжиті заходи щодо профілактики та мінімізації пожеж.

 

Про діяльність відділу прикордонної служби «Болград» доповів заступник начальника відділу ПС «Болград» 17-го прикордонного загону ім. О. Жуковского ДПС України Владислав Мазур. Він зазначив, що прикордонні підрозділи відділу функціонують в штатному режимі. Посилена робота інспекторів прикордонної служби щодо виявлення підроблених (недійсних) COVID-сертифікатів у громадян, що перетинають кордон, в т.ч. іноземців та доповів про затриману осіб, які мала підроблений COVID-сертифікат, а також, зазначив, що відбулось 5 порушень прикордонного режиму.

 

Про роботу військової частини А 2613 доповів командир в/ч А2613 Олександр Кілафли. Він зазначив, що військова частина працює в штатному режимі, проводяться заходи з індивідуальної підготовки військовослужбовців. Основні зусилля особового складу зосереджені на підтримання бойової готовності військової частини, несення чергової служби, забезпечення охорони військових об’єктів та готовності до посилення державного кордону й важливих об’єктів що знаходяться в зоні відповідальності. Проблемних питань немає.

Олександр Кілафли звітував про проведені навчання із залученням авіації та які «оцінки» вони отримали.

 

Військовий комісар Болградського РТЦК та СП Ігор Драпак проінформував про діяльність РТЦК та СП та доповів, що була проведена перевірка ведення військового обліку в Городненській сільській раді. Перевірка вказаного обліку в цій громаді ведеться на незадовільному рівні.

 

Командир батальйону територіальної оборони Болградського району Сергій Новіков доповів про діяльність батальйону та зазначив, що, наразі, йде комплектування особового складу( проходить набор офіцерів) та облаштування приміщення необхідними засобами для подальшої продуктивної роботи.

 

Також, в ході наради, Сергій Новіков зазначив, що кожен бажаючий може підписати контракт на проходження служби у резерві.

 

Геннадій Васильович нагадав, що при Болградському районному відділі поліції ГУ НП в Одеській області та Болградському районному управлінні ГУ ДСНС України в Одеській області повинні діяти спеціалізовані служби цивільного захисту, яким було надано методичні рекомендації щодо створення зазначених служб та визначив термін відпрацювання відповідних документів Служби протягом 1 місяця та доручив щотижнево звітувати по даному питанню.

 

У завершенні наради голова Болградської райдержадміністрації подякував усім за співпрацю та підвів підсумки роботи керівників правоохоронних органів району.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь