Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕРЖАВА БЕЗ БАР’ЄРІВ

Дата: 11.02.2022 11:49
Кількість переглядів: 170

Фото без опису

Безбар’єрність стає новою нормою в українському суспільстві, і ми максимально прискорюємо ці процеси. Сьогодні запустили освітній серіал «Держава без бар’єрів» на порталі Дія.Цифрова освіта. Його завдання — щоб рівність та повага були в основі всіх рішень держслужбовців.

Безкоштовно подивитися → https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-government.

В Україні проживає майже 2,7 мільйонів людей з інвалідністю, 7,2 мільйонів людей старше 65 років. І ця третина населення України періодично звертається за адмінпослугами. Важливо, щоб їх надавали доступно, зрозуміло та безбар’єрно.

У 6 серіях тривалістю 6-10 хвилин розповідають про різні аспекти безбар’єрності в роботі публічних службовців. Наприклад, як не бути упередженим у роботі, не допускати дискримінації і не бути стереотипним. Адже згідно з соцопитуванням «Що українці знають та думають про права людини», державні службовці вважають дискримінацію серйозною проблемою — про це сказали 83% опитаних.

Курс Міністерство цифрової трансформації України створено в межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів» в партнерстві з Радниця - Уповноважена Президента України з питань безбар'єрностіБезбар'єрністьНАДС, представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Права людини для України», що фінансується Embassy of Denmark in Ukraine.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь