Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕПУТАТИ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ НЕ ПІДТРИМАЛИ ПРОГРАМУ НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ ТА ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Дата: 16.02.2022 15:53
Кількість переглядів: 324

 

16 лютого 2022 року пройшло позачергове засідання дванадцятої сесії Болградської районної ради Одеської області VIII скликання, в якій взяв участь голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура.

З метою забезпечення виконання заходів національного спротиву, підвищення боєготовності батальйону територіальної оборони, надання обороні району всеохоплюючого характеру, сприяння забезпеченню в Болградському районі готовності громадян України до національного спротиву в особливий період під час засідання сесії була презентована програма національного спротиву та територіальної оборони Болградського району на 2022-2024 роки. Загальний обсяг фінансових ресурсів необхідних для реалізації програми склав 1270 тис. грн. за рахунок місцевих бюджетів ОТГ.

Як зазначив голова Болградської райдержадміністрації Геннадій Бамбура виділені кошти будуть направлені на здійснення заходів щодо матеріально-технічного забезпечення потреб особового складу підрозділів територіальної оборони засобами захисту та зв’язку, предметами речового майна і спорядження для підтримання боєготовності та ефективного виконання завдань щодо захисту державного суверенітету і незалежності держави, охорони важливих (стратегічних) об’єктів і комунікацій, органів державної влади, території і населення району, боротьби з диверсійними та іншими незаконно створеними озброєними формуваннями, а також підтримання безпеки і правопорядку.

Але у такий складний час для України, коли усім політичним силам необхідно консолідувати зусилля, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора більшість депутатів районної ради не підтримали зазначену програму. Сподіваємось, що депутати територіальних громад приймуть більш мудре рішення при затверджені зазначених програм у своїх громадах.

 

Також не підтримано депутатами Болградської районної ради звернення до мешканців територіальних громад сіл, селищ, міст району, сільських, селищних, міських голів територіальних громад району, щодо недопущення поширення дезінформації, гібридної провокації та розхитування політичної ситуації всередині країни, яке було запропоноване депутатською фракцією у Болградській районній раді «СЛУГА НАРОДУ».

У зверненні закликали жителів нашого району не поширювати панічні настрої та вірити в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу.

Шкода, що представники інтересів виборців свого виборчого округу не змогли підтримати таки важливі для району рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь