Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ 25 ЛЮТОГО

Дата: 25.02.2022 11:50
Кількість переглядів: 153

 

 

Відбулось засідання оперативного штабу під головуванням начальника Одеської обласної воєнної адміністрації Сергія Гриневецького.

Одеська обласна воєнна адміністрація продовжує забезпечувати роботу об’єктів критичної інфраструктури.

За інформацією директора Департаменту економічної політики та стратегічного планування Дмитра Радулова супермаркети міста працюють в стабільному режимі. Проблем з постачанням основаних продуктів харчування та паливно-мастильних матеріалів – не має. В той же час, великі промислові підприємства, які працюють на території Одеси, на період воєнного часу та з урахуванням встановлення комендантської години – призупиняють виробництво.

Одеська залізниця, на території області, працює за графіком. Єдине що повідомляють в «Укрзалізниці» – Молдова тимчасово призупиняє залізничне сполучення з Україною. Зокрема, відсьогодні скасовано курсування поїзду Одеса – Кишинів – Одеса.

В штатному режимі працюють підприємства водо- та енергозабезпечення.

Як доповів начальник головного управління ДСНС в Одеській області Вадим Шулюк підрозділи працюють у посиленому двохзмінному режимі, оперативний штаб та мобільної оперативна група працюють в цілодобовому режимі чергування.

«Рятувальниками здійснено 33 виїзди – 7 з яких повідомлення про вибухи» – повідомив Вадим Шулюк.

За інформацією начальника управління Національної поліції в Одеській області Миколи Семенишина станом на 07:00 25 лютого 2022 року до підрозділів поліції Одеської області надійшло 270 повідомлень про вибухи, підпали та замінування. За результатами проведення перевірок по вказаним повідомленням підтверджено 7 фактів.

 

За частиною 3 110 КК України (посягання на територіальну цілісність і недоторканість України) з яких 5 внесено до ЕРДР. Окрім цього зафіксовано один розбійний напад – невідомий увірвався на АЗС і забрав у касира 3000 гривень.

 

Представники військово комісаріату доповіли про хід загальної мобілізації в місті та області.

 

Начальник Одеської обласної воєнної адміністрації Сергій Гриневецький вкотре закликав активніше долучитися усіх небайдужих до територіальної оборони, особливо в районах області.

 

Під час комендантської години в Одеській області було відносно спокійно, але військові фіксували окремі випадки прольотів гелікоптерів та повітряних літальних апаратів (дронів) вздовж кордонів області.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь