Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДО ДНЯ ЗАСНУВАННЯ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 28.02.2022 12:05
Кількість переглядів: 149

 

Шановні мешканці Болградського району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 90-річчя з Дня заснування Одеської області! Іменини рідного краю – це свято відтворення нашої історії, збереження та поширення наших традицій, свято єднання та досягнень. Саме в такі моменти ми особливо відчуваємо у своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини. Сьогоднішнє свято – це гарна нагода віддати шану тим, хто творив історію області, подякувати людям, які розбудовують наш район, осмислити день сьогоднішній, отримати наснагу та натхнення для нових добрих справ.

Бог дав нам щастя жити на благодатній щедрій землі Одещині, багатій родючими чорноземами, синіми ріками та озерами, морем, неповторною природною красою. Кожен з нас причетний до написання яскравих та колоритних сторінок історії Одеської області.

Болградський район є невід’ємною частиною Одеської області. Цей район завжди був унікальним та гостинним краєм півдня Одеської області, де в мирі та злагоді проживали десятки різних національностей. Наш благодатний край славиться талановитими і працьовитими людьми, які зберегли рідну мову, традиції та обряди предків. У Болградському районі активно розвиваються сільське господарство, сонячна енергетика, туризм та культура. Однією з сильних сторін по праву вважається виноградарство та виноробство. Район багатий історичними та культурними пам’ятками, які є символами південного регіону Одеської області.

Нехай же і надалі процвітає наша область, а ми разом будемо робити все можливе та необхідне для розвитку нашого краю. Бажаю всім мешканцям нашої області міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії, добробуту і процвітання та міцного неба над головою!

В цей нелегкий час для України та нашого району висловлюю подяку усім захисникам, волонтерам та іншім , які виборюють незалежності та цілостність нашої країни на передовій! Ми переможемо! З нами Бог!

Голова Болградської районної

військової адміністрації Геннадій БАМБУРА

<

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь