Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СИТУАЦІЯ В СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРІ СТАНОМ НА 11:00 28 ЛЮТОГО

Дата: 01.03.2022 09:58
Кількість переглядів: 138

 

18 країн світу передають Україні гуманітарну допомогу. Це товари першої необхідності: медикаменти та перев'язувальні матеріали, засоби особистої гігієни, продукти харчування та інше. Також Європейські операції з цивільного захисту та гуманітарної допомоги ЄК передають протипожежне обладнання, польові табори на 250-300 осіб, модульне обладнання для лікарень.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко закликав ВООЗ припинити будь-яку співпрацю та обмін інформацією із ворогами людства – російською федерацією. “Я закликаю інші агенції ООН, які опікуються гуманітарними справами перенести свої регіональні представництва з Москви – не може країна одночасно вести криваву війну і впливати на регіональну європейську політику в гуманітарній площині”.

Служба безпеки України для повідомлення про пересування ворожої техніки створила спеціальний офіційний чат-бот в Telegram https://t.me/stop_russian_war_bot. Бот отримує та передає інформацію на відповідні штаби реагування. В разі перебоїв в роботі бота, прохання надсилати інформацію в особисті повідомлення телеграм-акаунту @stop_russian_war.

Міністерство освіти і науки України запускає щоденні онлайн зустрічі для емоційної підтримки. Зустрічі проводяться о 13.00 та 20.00 на https://facebook.com/eduhub.in.ua/.

Всі пенсіонери продовжать отримувати пенсії незалежно від зміни місця проживання під час воєнного стану. Нагадуємо, що для людей, які у період військових дій змінили своє місце проживання на території України, та одержували соціальні виплати через АТ «Укрпошта», Уряд передбачив особливий порядок продовження цих виплат за новим місцем проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь