Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИ БОЛГРАДСЬКІЙ РАЙОННІЙ ВІЙСЬКОВІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ ПОЧАВ ПРАЦЮВАТИ КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ З ГУМАНІТАРНИХ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПИТАНЬ

Дата: 21.03.2022 11:30
Кількість переглядів: 146

Фото без опису

Новини    editor

Днями при Болградській районній військовій адміністрації було створено координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань. Очолює  штаб депутат Болградської районної ради, директор КП «Бюро регіонального розвитку» в Одеській області Артем Булгару.

Координаційний штаб створено з метою сприяння громадянам Болградського району у подоланні складних життєвих обставин у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України, забезпечення  оперативної координації заходів з вирішення проблемних питань
у гуманітарній та соціальній сферах.

Гуманітарна допомога буде надходити, як від міжнародних та і українських  гуманітарних  фондів, волонтерських організацій, представників бізнесу та небайдужих громадян.

ВАЖЛИВО: вся гуманітарна допомога, що буде направлена на Болградський район, буде дислокуватись не тільки у м. Болград, а й в кожній громаді району.

 Наразі, перша та основна задача штабу – створення продовольчого резерву (крупи, макаронні вироби, консервні вироби ті інше) та резерву медикаментів.

Допомога гуманітарного штабу  буде надаватись батальйону територіальної оборони, військовослужбовцям Збройних Сил України,  внутрішньо-переміщеним та малозабезпеченим особам (при собі необхідно мати паспорт).

Крім того, будуть враховуватись потреби медичних закладів Болградського району.

 За словами керівника координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань при Болградській районній військовій адміністрації Артема Булгару: «Штаб буде координувати роботу волонтерських рухів  та взаємодію районної військової адміністрації з відповідальними представника об’єднаних територіальних громад району та Координаційним гуманітарним штабом при Одеській обласній військовій адміністрації».

Двері координаційного штабу завжди відкриті!Як для тих, потребує допомоги, так і для тих, хто цю допомогу може надати.

Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань при Болградській районній військовій адміністрації розташовано за адресою: м. Болград, пр. Соборний, 149, I поверх.

Працюватиме координаційний штаб щоденно з 09:00 до 17:00.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь