Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 29.03.2022 10:06
Кількість переглядів: 141

   editor

Подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС України, одна з головних новацій, започаткована ДСНС України: суб’єкт господарювання матиме можливість отримувати адміністративні послуги у вигляді реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС України.


Реалізація цього нововведення стала можливою після прийняття Кабінетом Міністрів України постанови «Про внесення змін до Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки» від 14 лютого 2018 року № 80. Цей проект суттєво спрощує отримання адміністративної послуги суб’єктом господарювання.


Також ДСНС України врахувала пропозиції суб’єктів господарювання та максимально спростило саму форму декларації, де в кожному із пунктів, що потребують заповнення, роз’яснюється інформація стосовно того, що конкретно потрібно зазначати в тому чи іншому пункті. Тепер кожна декларація вноситься до електронного реєстру, який є складовою частиною електронної системи. Відомості, що містяться в ньому, можуть бути використані зацікавленими особами для підтвердження наявності у суб’єкта господарювання права на початок роботи (експлуатації) об’єктів нерухомості. Суб’єкт господарювання має усвідомити, що отримання ним адміністративної послуги, яка надається ДСНС України, можливе безпосередньо з робочого місця та в найкоротший час.


Портал електронних послуг ДСНС України https://e-services.dsns.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь