Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА 09.00 30 БЕРЕЗНЯ 2022 РОКУ ЩОДО СИТУАЦІЇ В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 30.03.2022 14:23
Кількість переглядів: 132

Новини    editor

Болградська районна військова адміністрація інформує:
За минулу добу загальна ситуація в Болградському районі залишається спокійною. Надзвичайних подій, захоплень адмінбудівель, бойових дій – немає. Об’єкти життєзабезпечення працюють у штатному режимі. Криміногенний стан в районі контрольований правоохоронними органами, випадків мародерства не зафіксовано. Прикордонні пункти пропуску працюють у штатному режимі. На території району діє комендантська година з 21:00 до 06:00.
В районі працюють всі медичні заклади. Аптеки працюють згідно встановлених графіків. Медичні препарати першої необхідності постійно завозяться.
Населення Болградського району частково забезпечено основними продуктами харчування, санітарно-гігієнічними засобами. Серйозних перебоїв із постачанням продуктів немає. Гострої нестачі палива на автозаправних станціях не спостерігається. Паливо є для підприємств та для населення, ціни на пальне стабілізовано.
Сільгосппідприємствами Болградського району активно проводиться комплекс весняно-польових робіт. В районі посіяно 1800 га гороху. Деякими господарствами розпочато посів соняшнику та підготовка грунту під посів кукурудзи. Для успішного проведення комплексу весняно-польових робіт господарствами району в більшої частині завезено дизельне паливо та насіння.
В районі продовжується робота щодо створення матеріального резерву продовольства для потреб населення району. В кожній ОТГ Болградського району створені логістичні центри.
Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань при Болградській РВА отримує від вітчизняних та міжнародних донорів гуманітарну допомогу.
Кожен день внутрішньо-переміщеним та малозабезпеченим особам видається одяг, дитяче харчування та підгузки.
Координаційний штаб розташовано за адресою: м. Болград, пр. Соборний, 149, I поверх.
В районі активно проводиться робота щодо реєстрації внутрішньо-переміщених осіб. На даний час в Болградському районі зареєстровано 2032 внутрішньо-переміщені особи в тому числі діти-731 особа, особи з інвалідністю – 38 осіб.
Громадами району визначено 3759 місць для розміщення внутрішньо-переміщених осіб. Також надається гуманітарна допомога у вигляді продовольчих та непродовольчих товарів.
Крім того в громадах району розпочато роботу з формування у кожному старостинському окрузі добровольчих формувань територіальних громад.
Одеською обласною військовою адміністрацією прийнято Розпорядження про створення цільового фонду «Оборона Одещини», джерелами формування якого будуть благодійні внески підприємств, меценатів та небайдужих громадян. Болградська РВА просить громади, підприємства, організації та установи Болградського району долучиться до збору коштів до обласного фонду «Оборона Одещини». Реквізити рахунків обласного фонду «Оборона Одещини» розміщено на сайті Болградської РВА.
БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН – ЦЕ УКРАЇНА!
НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇГЕННАДІЙ БАМБУРА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь