Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ГОЛОВАМИ ТГ РАЙОНУ ОБГОВОРИЛИ НАПОВНЕННЯ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ

Дата: 14.04.2022 15:20
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

Під час селекторної наради, яку в режимі онлайн 12 квітня провів начальник Одеської обласної військові адміністрації Максим Марченко з головами РВА та головами громад, директор Департаменту фінансів Марина Зінченко закликала присутніх активізувати роботу щодо наповнення місцевих бюджетів, а підприємців сплачувати податки та підтримувати економіку України.

У зв’язку з цим начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Болградської РВА Дмитром Дімитровим, в.о. начальника відділу фінансів Наталею  Пітух  та завідувачем сектору  внутрішнього аудиту РВА Павлом Синельниковим провели робочі зустрічі з головами Василівської, Городненської та Криничненської  територіальних громад та їх начальниками фінансових управлінь.

У березні 2022 року в Болградському районі не виконали доходну частину місцевих бюджетів 8 громад (Арцизька, Василівська, Городненська, Кубейська та Криничненська, Павлівська, Бородінська та Тарутинська).

Зазначимо, що доходна частина місцевого бюджету Василівської сільської ради у березні 2022 року виконана на 56,8% (недоотримано 1159 тис. грн), Городненської сільської ради на  61,0% (недоотримано 710,5 тис. грн) Криничненської  сільської ради на  77,8% (недоотримано 141,2 тис. грн).

Під час робочої наради було обговорено питання щодо здійснення заходів по наповненню місцевих бюджетів зазначених громад у період воєнного стану.  

Головам ОТГ рекомендовано провести роботу з платниками податків, а саме приділити особливу увагу надходженням податку на доходи з фізичних осіб, земельного та єдиного податків.

З метою недопущення подальшого невиконання бюджету у квітні 2022 року, під час  робочої зустрічі головам ОТГ було доручено на наступному тижні відзвітувати про проведену роботу та її результати з виконання доходної частини місцевого бюджету перед керівництвом району.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь