Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОРГАНІЗАЦІЮ РОБОТИ ПАСІЧНИКІВ РАЙОНУ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ ОБГОВОРИЛИ В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА

Дата: 22.04.2022 12:31
Кількість переглядів: 180

Сьогодні, під головуванням заступника начальника Болградської РВА Дмитра Дімитрова за участю представників Болградського відділу поліції ГУ в Одеській області, Болградського управління Держпроспоживслужби, спеціалістів відділу економіки та  агропромислового розвитку Болградської РВА, Болградського РТЦК та СП, Болградського батальйону територіальної оборони, силових  відомств  та пасічників Болградського району пройшла нарада з питань організації роботи пасічників району в умовах  воєнного стану.

В Болградському районі офіційно зареєстровано 306 пасічників, які утримують 15740 бджолосімей.  Виїжджають за межі населених пунктів на медозбір та запилення – 200 пасічників.  Тому під час наради було вирішено обговорити з представниками правоохоронних та силових  органів алгоритм дій щодо  організації роботи пасічників району за межами населених пунктів в умовах воєнного стану.

Як зазначив заступник начальника Болградського РТЦК та СП Володимир Руснак, задля забезпечення безперешкодної діяльності  пасічникам необхідно надати до силових та правоохоронних органів району наступну інформацію: перелік працівників пасіки з контактними даними, місце розміщення пасіки, дані відповідальної особи.

Крім того, представник Болградського батальйону територіальної оборони Георгій Атанасов зазначив, що розміщення пасік необхідно проводити не менш як за 3 км. від військових споруд. Переміщення пасік за межі населених пунктів заборонено  проводити під час дії комендантської години.

У завершенні наради представники правоохоронних та силових  органів району надали повні роз’яснення пасічникам району  щодо проведення їх діяльності у випадку перевезення пасіки на медозбір та запилення до іншого місця – у відповідній селищній або сільській раді, на території якої на період кочівлі буде розташована пасіка, а також відповіли на усі питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь