Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПІДСУМКОВИЙ ВІДЕОРОЛИК «БУЧА – ТОЧКА НЕПОВЕРНЕННЯ… НЕ ЗАБУДЕМО, НЕ ПРОБАЧИМО»

Дата: 05.05.2022 10:08
Кількість переглядів: 622

Новини   editor

З 11 по 17 квітня 2022 року за дорученням Болградської районної військової адміністрації в усіх громадах району проведено тематичні заходи на тему: «Буча – точка неповернення… не забудемо, не пробачимо».

Мета заходів – ознайомлення мешканців району з геноцидом, який проводили військові російської федерації проти українського народу під час вторгнення до українських населених пунктів.За результатами проведеної роботи серед учнів старших класів проведено виховні години з демонстрацією документальних фільмів, учні молодших і середніх класів взяли участь в онлайн-флешмобах та виставках, презентаціях малюнків, відеороликах із зачитуванням патріотичних віршів.

Змонтовано близько 40 відеороліків, які розміщено на сторінках «Фейсбук», висвітлено більше 100 публікацій. Працівники бібліотек, будинків культури за участю колективів художньої самодіяльності та небайдужих мешканців громад провели мітинги, хвилини мовчання, патріотичні години, тематичні бесіди, фотовиставки та вокально-хореографічні композиції на площах, у торгівельних залах, сільських клубах.

Болградська районна військова адміністрація дякує усім, хто долучився до тематичних заходів та презентує підсумковий відеоролик «Буча – точка неповернення… не забудемо, не пробачимо».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь