Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КООРДИНАЦІЙНИЙ ШТАБ ВІДКРИВ НОВИЙ ПУНКТ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

Дата: 13.05.2022 13:10
Кількість переглядів: 176

 

1 травня 2022 року Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань Болградського району відкрив ще один пункт видачі гуманітарної допомоги у м. Болград, з метою охоплення як можна більше людей, яким необхідна допомога.

На даний час в місті вже працюють два пункти видачі гуманітарної допомоги від Координаційного штабу Болградського району:

- перший пункт видачі знаходиться за адресою : м. Болград, вул. Кутова, 1. У цьому пункті видається дитяче харчування, підгузки, суміші, засоби гігієни. Також будуть видаватись продуктові пакети.

- другий пункт видачі одежі та взуття знаходиться за адресою: м. Болград, вул. Училищна, 79.

Учора відкрили ще один пункт видачі гуманітарної допомоги за адресою м. Болград, вул. 25 Чапаєвської Дивізії, 29/А, де буде видаватись не тільки дитяче харчування, підгузки та суміші, а також засоби гігієни, одяг, взуття та продуктові пакети.

Крім того до цих пунктів можна принести гуманітарну допомогу (одяг, взуття, питну воду та ін.) для наших захисників, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних сімей та інших категорій людей, які опинились в скрутному становищі, внаслідок агресії рф проти України.

До уваги мешканців району! Задля отримання гуманітарної допомоги необхідно на ресепшині Координаційного штабу (м. Болград, пр. Соборний 149 перший поверх) заповнити заяву. З собою треба мати ксерокопію паспорта громадянина України, свідоцтва про народження дитини та ін. документи, що підтверджують соціальний статус.

Телефон гарячої лінії Штабу: +38 (096) 282 41 84.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь