Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МІНЦИФРИ РАЗОМ З ПАРТНЕРАМИ ЗАПУСКАЄ КУРС ПРО ОНЛАЙН-АУКЦІОНИ: ЯК КУПИТИ АБО ПРОДАТИ МАЙНО

Дата: 20.05.2022 11:36
Кількість переглядів: 170

Новини    editor

Новий освітній серіал про онлайн-аукціони, розроблений ДП «Прозорро.Продажі» для платформи Дія.Цифрова освіта за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», допоможе швидко, ефективно та із залученням максимальної кількості покупців надавати майно в оренду, продавати або відчужувати його.

«Навіть у воєнний час ми продовжуємо працювати над розвитком цифрової грамотності громадян, адже це важливо для відновлення та побудови цифрової економіки України. Разом з нашими партнерами на платформі Дія.Цифрова освіта сьогодні ми презентуємо освітній серіал про онлайн-аукціони, який буде корисним, як для держслужбовців, органів місцевого самоврядування, так і для представників бізнесу та громад. Пройшовши цей курс, після скасування воєнного стану кожен буде відразу ознайомлений із веденням діяльності і активно залучатися до роботи з відновлення України», — підкреслила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

«Програма «U-LEAD з Європою» послідовно докладає зусиль для посилення спроможності громад, зокрема в частині ефективного управління власними ресурсами. Навчальний курс прозорого здійснення оренди та продажу державного та комунального майна через «Прозорро.Продажі» допоможе суттєвого підвищити ефективність управління майном громад. Саме тому ми раді співпрацювати у створенні даного курсу», — керівник Відділу підтримки багаторівневої системи управління, Програма «U-LEAD з Європою» Сорен Гербст.

Усе державне та комунальне майно можна придбати чи орендувати тільки на онлайн-аукціонах «Прозорро.Продажі». Ринкова ціна, безпечні торги та неможливість втручання в їхній перебіг — те, що викликає довіру до системи й держпідприємства загалом.

«Активна економіка та наповнення бюджетів сьогодні допомагають нам наближати перемогу та починати роботу над відновленням країни. Одним зі способів залучення коштів до бюджетів є онлайн-аукціони, які дозволяють державі та громадам ефективно управляти своїм майном, а покупцям та орендарям — швидко отримати приміщення для бізнесу за вигідними цінами. Переконаний, що цей онлайн-курс допоможе розібратися з усіма особливостями аукціонів та ефективно використовувати цей інструмент», — зазначив директор ДП «Прозорро.Продажі» Олексій Соболев.

Про що ви дізнаєтеся на курсі:

  • принципи роботи системи аукціонів,
  • які є види аукціонів,
  • що таке електронний майданчик та як його вибрати,
  • як правильно описувати лоти, щоб знаходити клієнтів,
  • оголошувати аукціон та брати участь,
  • про особливості аукціонів із приватизації та відчуження,
  • як проводити електронні земельні торги.

Повний освітній серіал про принципи роботи онлайн-аукціонів містить 48 серій і 10 модулів. Наприкінці курсу кожен отримає сертифікат, що засвідчує успішне проходження базового курсу з цифрової грамотності обсягом 0.1 кредита ЄКТС.

Перші два модулі вже доступні за посиланням: https://bit.ly/3sJ2Iy2


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь