Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ВОЄННИХ ЗЛОЧИНІВ НЕМАЄ ТЕРМІНІВ ДАВНОСТІ Й КОЖЕН, ХТО ПОРУШИВ ЗАКОН, БУДЕ ПРИТЯГНУТИЙ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

Дата: 06.06.2022 11:19
Кількість переглядів: 124

Новини    editor

Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський під час телемарафону «Єдині новини», де обговорили зв’язок із полоненими бійцями полку «Азов» та ситуацію на деокупованих українських територіях повідомив, що у воєнних злочинів немає термінів давності й кожен, хто порушив закон, буде притягнутий до відповідності.

«Сьогодні комунікацію з полоненими бійцями полку «Азов» здійснюють наші розвідники з Головного управління розвідки Міноборони. Саме через них ми дізнаємося більше інформації: про умови тримання, харчування та можливості їхнього визволення. Ми всі знаємо, що вони всі опиняться тут, у Києві, і ми робимо для цього все можливе», — розповів очільник МВС.

Він наголосив, що це одна з героїчних сторінок не лише ста днів незламності, а і всієї історії України.

Щодо ситуації в деокупованих населених пунктах Денис Монастирський зазначив, що насамперед потрібно розв’язувати два питання: відновлення будівель та присутності держави на місцях.

«Це надання послуг, розмінування, поновлення бізнесу, який, власне, пов’язаний із відродженням економіки. Тому ми найбільше приділяємо увагу відновленню міста, розмінуванню та можливості надання послуг», — сказав Міністр.

За словами очільника, на цих територіях поліція збирає докази воєнних злочинів, таких кримінальних проваджень зареєстровано вже понад 20 тис.

Монастирський запевнив, що у воєнних злочинів немає термінів давності й кожен, хто порушив закон, буде знайдений та притягнутий до відповідності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь