Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ РОЗПОЧАЛИ ПІДГОТОВКУ ДО ПРОВЕДЕННЯ ЗБИРАННЯ РАННІХ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР

Дата: 07.06.2022 09:45
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

Новини    editor 

Сьогодні,  начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура провів робочу нараду з заступником начальника Болградської РВА Дмитром Дімитровим,  керівниками структурних підрозділів РВА та представниками правоохоронних і контролюючих органів району, під час якої було обговорені питання  підготовки проведення збирання ранніх зернових та зернобобових культур в Болградському районі.

Як зазначив керівник району: «Нам необхідно організувати правовий режим роботи сільськогосподарських підприємств під час проведення збиральної кампанії в  умовах воєнного стану».

Під час наради з представниками правоохоронних та військових підрозділів району була обговорена організація роботи сільськогосподарських підприємств під час збирання врожаю в період проведення комендантської години, переміщення сільськогосподарської техніки в межах району та у період настання комендантської години, а також організація видачі посвідчень працівникам підприємств та на спеціалізовану техніку, задіяних в збиранні врожаю.

Крім того представники військових підрозділів Болградського району  зазначили, що керівникам сільськогосподарських підприємств необхідно заздалегідь  узгоджувати з військовим комендантом району та командиром батальйону Болградського ТРО проведення сільгоспробіт біля  військових  об’єктів та військових формувань, розміщених на території району.

Представники  Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області наголосили на необхідності проведення сільгосппідприємствами району протипожежних заходів задля збереження врожаю та при виявлені підозрілих, небезпечних  предметів повідомляти до служби ДСНС.

У завершені наради начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура надав доручення начальнику  відділу економіки та  агропромислового розвитку Болградської РВА провести з керівниками сільськогосподарських підприємств району роботу щодо організації збиральної компанії в Болградському районі в умовах воєнного стану та довести до них вимоги, яких необхідно дотримуватись під час роботи. Також керівникам відповідних підприємств необхідно підготувати списки працівників сільгосппідприємств, які будуть задіяні в збиранні врожаю ранніх зернових культур для видачі їм перепусток та посвідчень на спеціалізовану техніку.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь