Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ  РВА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Дата: 08.06.2022 08:51
Кількість переглядів: 128

Новини    editor

Сьогодні, 07 червня 2022 року,  начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника  Болградської РВА Дмитром Дімитровим, керівниками структурних підрозділів РВА та сільськогосподарськими товаровиробниками району  взяли участі в обласній нараді з питань проведення комплексу збиральних робіт у 2022 році в умовах дії воєнного стану, яка пройшла під головування заступника голови Одеської ОВА Олега Муратова.

Під час наради голови районних військових адміністрації Одеської області розповили про проблеми питання забезпеченості сільськогосподарських підприємств зернозбиральної технікою, паливом та сезонними працівниками.

Як зазначив начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбра за оперативними даними сільськогосподарських підприємств району загальна площа ранніх зернових і зернобобових культур у Болградському районі складає  103,2 тис. га, у тому числі озимих зернових культур – 97,7 тис. га та ярових культур –  5,5 тис. га. Крім того підлягає збору 17,9 тис. га ріпаку.

Сільгосппідприємства району забезпечені  зернозбиральною технікою на 95%, при потребі 299 комбайнів, наявність власних комбайнів – 188. Укладено договорів на 96 залучених комбайнів.

Підприємства району забезпечені на 70% паливом та на 100% сезонними працівниками.

Про   матеріально-технічну забезпеченості сільгосппідприємств задля своєчасного проведення комплексу збиральних робіт у 2022 році в умовах дії воєнного стану, його зберігання та експортування доповіла директор департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної державної адміністрації Алла Стоянова.

Крім того на робочій нараді розглядалось питання фітосанітарного  контролю під час експорту зерна в умовах воєнного стану та заходи щодо забезпечення пожежної безпеки під час збирання, зберігання та переробки врожаю.

У завершенні наради усі учасники маги змогу задати хвилюючі питання та отримати відповіді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь