Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА 20 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ ЩОДО СИТУАЦІЇ В БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ

Дата: 20.06.2022 14:36
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

Новини    editor

Шановні мешканці району! Болградська районна військова адміністрація повідомляє, що за минулу добу загальна ситуація в Болградському районі залишається спокійною. Надзвичайних подій, захоплень адмінбудівель, бойових дій – немає. Криміногенний стан в районі контрольований правоохоронними органами.

Населення Болградського району забезпечено основними продуктами харчування, санітарно-гігієнічними засобами. Перебоїв із постачанням продуктів немає. На автозаправних станціях району  перебоїв з паливом не спостерігається.

Промислові, сільськогосподарські, комунальні підприємства та об’єкти оптової й роздрібної торгівлі в Болградському районі працюють стабільно.

Сільськогосподарські підприємства району розпочали збирання ранніх зернових культур.  Площа ранніх зернових культур, яка підлягає збиранню  в 2022 році складає 127 тис. га.Крім того підлягає збору 17,0 тис. га озимого ріпаку.

Станом на сьогоднішній деньв 7 громадах району розпочато збирання озимого ячменю. Зібрано 1079 га, намолочено 2107 тон. Середня врожайність склала 19,5 ц/га.

Сільгосппідприємства району забезпечені зернозбиральною технікою на 95%, паливно-мастильними матеріалами на  100%. Підприємства району повністю забезпечені сезонними працівниками.

В районі продовжується робота щодо створення матеріального резерву продовольства для потреб населення району. В кожній територіальній громаді району створені логістичні центри. Відсоток забезпеченості основними продуктами харчування на місяць складає 31,5 %.

При Болградській районній військовій адміністрації продовжує роботу Координаційний штаб з гуманітарних  та соціальних питань. На даний час проводиться наповнення Штабу необхідними продуктами харчування та іншими засобами.  За тиждень отримано від донорів 12 тон продовольства.

В районі активно проводиться робота щодо реєстрації внутрішньо-переміщених осіб. На сьогоднішній день  в Болградському районі зареєстровано  8199  внутрішньо-переміщених осіб, в тому числі діти – 4381, особи з інвалідністю – 217. Довідки отримали 7855 ВПО, допомогу призначено та виплачено 5451 внутрішньо-переміщеній особі в сумі 56, 52 тис. грн.

В районі продовжують працювати пункти прийому гуманітарної допомоги, активно проводиться волонтерська діяльність, жителі району збирають допомогу всім, хто її потребує.

БОЛГРАДСЬКИЙ РАЙОН – ЦЕ УКРАЇНА!

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

ГЕННАДІЙ БАМБУРА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь