Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НОВИНИ РАЙОНУ: НА ЦЬОМУ ТИЖНІ БОЛГРАДСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА СЕРГІЙ ДИМИТРІЄВ ЗУСТРІВСЯ З МОЛОДИМИ СПОРТСМЕНАМИ, ВИХІДЦЯМИ З НАШОЇ ГРОМАДИ, ЯКІ ЗДОБУЛИ ПЕРШІ МІСЦЯ В ТУРНІРІ З ВІЛЬНОЇ БОРОТЬБИ ЯКІ ПРОХОДИЛИ В ІСПАНІЇ

Дата: 07.07.2022 16:15
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Новини   editor

12 червня 2022 року у місті Севілья, Іспанія, пройшов “Відкритий кубок Іспанії” з вільної боротьби серед юнаків. У складі збірної команди Одеської області в турнірі брали участь спортсмени з Болградської ТГ – Белоус Михайло та Братов Микола, які зайняли перші місця.

Болградський міський голова подякував тренерам юних спортсменів за професіоналізм, педагогічний підхід при вихованні юних чемпіонів, а батькам висловив подяку за те, що вони підтримали любов дітей до спорту та всіма силами допомагають їм у цій справі. Міський голова поцікавився чим займаються діти у вільний час та їх планами на майбутнє, побажав міцного здоров’я та не збавляти темп у завойовуванні перших місць на змаганнях, але особливо він відмітив, що попри перші місця, кубки та медалі найголовніше щоб вони виросли добрими, гарними людьми.

Від імені Болградської міської ради Сергій Димитрієв вручив пам’ятні подарунки та грамоти спортсменам та тренерам Чебан Сергію, Семену Терзі та Віталію Ярим, відмітивши їх особливу участь у вихованні любові до спорту у молодого покоління.

У 2015 році родина Белоусів переїхала з зони АТО до міста Болград, та з 2016 р. мешкає в с. Виноградівка, Болградської ТГ. Михайло займається спортом з малих років, після переїзду до Болградського району також не залишив заняття та продовжив тренуватися, з 2017 року він тренувався під наставництвом Чебан Сергія – тренера з вільної боротьби в с. Виноградівка.

Михайло зайняв у своїй ваговій категорії (до 40 кг.) перше місце. Зараз в родині чотири дитини, молодший брат Іван дуже дружить з Михайлом та бере з нього приклад.

Братов Микола, 2007 р.н., народився та мешкав в м. Болград, зараз живе в м. Одеса з батьками. Вільною боротьбою займається з 2015 року під наставництвом тренерів Семена Терзі та Віталія Ярима. Микола у своїй ваговій категорії (до 44 кг.) зайняв 1 місце.

З початку 2021/2022 навчального року наші спортсмени почали навчання та тренування в Одеському борцівському клубі «Олімпієць». Увійшовши до складу збірної команди Одеської області та взявши участь у міжнародному турнірі в Іспанії вони вибороли перші місця, а Микола також отримав приз “Самий технічний спортсмен Кубку Іспанії”. Перемога кожного з хлопців внесла вагомий вклад в перемогу збірної команди Одеської області в командному заліку.

Болградська міська рада вітає наших спортсменів, бажає їм міцного здоров’я, миру, нових спортивних успіхів та перемог.

За інформацією Болградської міської ради

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь