Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯЛ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Дата: 12.10.2022 15:32
Кількість переглядів: 78

Новини    editor

12 жовтня 2022 року начальник Болградської районної військової адміністрації  Геннадій Бамбура спільно  з заступниками начальника Болградської РВА, заступником військового комісара Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком,   заступником  начальника Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Сергієм Ряповим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка проходила під головуванням Максима Марченко.

На початку наради начальник Болградської РВА Геннадій Васильович доповів про стан справ у районі.

Директор Департаменту фінансів Одеської ОВА Марина Зінченко доповіла про підсумки виконання місцевих бюджетів Одеської області за 9 місяців 2022 року в умовах воєнного стану та основні принципи їх формування на 2023 рік.

Також під час наради обговорили стан використання залишків освітньої субвенції, яка надійшла у 2021 році на оплату праці педагогічних працівників. З даного питання  доповів директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

Антон Шалигайло, директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА, доповів про стан роботи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану.

Про стан захисних споруд цивільного захисту на території Одеської області доповів радник начальника Одеської ОВА Ігор Скоромоха.

По завершенню селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів РВА та головам громад району.

  •  
  •  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь