Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БОЛГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП ПЕРЕДАВ 44 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ДО БФ «ЛІГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Дата: 02.11.2022 14:03
Кількість переглядів: 2594

Фото без опису

Новини    editor

У жовтні Болградською районною військовою адміністрацією спільно з благодійною організацією «Благодійний фонд «Ліга добрих справ ЮА» розпочато збір коштів для військовослужбовців Збройних сил України, а саме для військових 88 окремого батальйону морської піхоти.

Сьогодні до збору коштів долучились військовослужбовці Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Комендант Болградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Дем’янов спільно з заступником коменданта Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком в присутності начальника Болградської РВА Геннадія Бамбури передали керівнику благодійної організації «Благодійний фонд «Ліга добрих справ ЮА» чек на суму 44 000 грн.

Олександр Вікторович зазначив, що РТЦК та СП з поважних причин не зміг прийняти участь в благодійному ярмарку на допомогу ЗСУ,яка відбулась днями в м. Болград, але вони вирішили зробити свій вклад до збору коштів на дрон для військовослужбовців Болградського батальйону та зібрали зазначену суму.

Очільник району Геннадій Бамбура подякував керівництву Болградського РТЦК та СП та зазначив, що це дуже добрий приклад для інших організацій району. Він висловив сподівання, що інші організації, підприємства району також долучаться до збору коштів та наголосив, що це буде свого роду эстафета. ЧЕКАЄМО, ХТО НАСТУПНИЙ.

ЗСУ боронять нашу країну від агресора. Тому вкрай важливо допомагати нашим воїнам зараз.

В свою чергу керівник благодійної організації Олексій Строганов спільно з волонтером Оксаною Кілафли зазначили, що завдяки отриманій сумі разом з усіма зібраними коштами вже сьогодні ми можемо придбати дрон, укомплектований тепловізором та повним комплектом для використання в денний та нічний час.

Попри всі гарні новини, маємо і не дуже. Командування військової частини повідомило, що їх дрон збили під час виконання бойового завдання та придбаний дрон наразі є дуже доречним. Крім того нашим військовим на передовій дуже потрібні генератори, тому ми продовжуємо збір коштів.

Болградська районна військова адміністрація висловлює щиру подяку всім, хто долучився до збору, завдяки якому ми вже маємо змогу придбати дрон.

Це тільки одна маленька, але така важлива перемога. Збір на наступний дрон та генератори для наших хлопців триває.
Отже, приєднуйтесь та допомагайте ЗСУ.

Разом ми – сила!

Ми віримо в українську армію та у наших воїнів!

Вперед до ПЕРЕМОГИ!

Реквізити, як завжди, додаємо :

Найменування одержувача: БО БФ «ЛIГА ДОБРИХ СПРАВ ЮА»

Код отримувача: 44724712

Рахунок у форматі згідно зі стандартом IBAN:

UA623052990000026002044915646

Назва Банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”

Призначення платежу: благодійний внесок.

Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь