Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВЛАДА ОДЕЩИНИ ТА ДТЕК ПІДСУМУВАЛИ ПЕРШІ 6 ДНІВ РОБОТИ ГРАФІКІВ: 100% МЕШКАНЦІВ ЗІ СВІТЛОМ В ГАРАНТОВАНІ ГОДИНИ

Дата: 16.02.2023 12:53
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Новини    editor

З 9 лютого на Одещині запрацювали в тестовому режимі нові графіки. Протягом всіх 6 днів ми забезпечуємо 100% клієнтів світлом в гарантовані години («біла зона»). Крім того, з 13 лютого на Одещині почали запускати в роботу промисловість та електротранспорт. Ці та інші питання обговорили на зустрічах керівництво ОВА, мерії Одеси та ДТЕК Мережі.

Наразі в Україні немає дефіциту електроенергії. Але на Одещині електроенергія не може постачатися від генерації до споживачів по зруйнованим магістральним міжобласним мережам НЕК Укренерго. Тобто відбуваються мережеві обмеження. Саме через це в області застосовуються графіки відключень світла.

За 6 днів роботи графіків в Одесі та Одеському районі світло у клієнтів було в середньому 19 годин на добу. Мешканці Одеської області були зі світлом в середньому 22 години.

На зустрічах з очільниками Одеської ОВА Максимом Марченком та мерії Одеси Геннадієм Трухановим обговорили перспективи забезпечення світлом області та міста надалі.

З 13 лютого в області поступово розпочала роботу промисловість, а в Одесі – електротранспорт. До цього часу їх обмежували, щоб більше світла давати населенню.

Запуск промисловості та електротранспорту – критично важливі для подальшої підтримки економіки і життя регіону. За прогнозом енергетиків, промисловість забере частину лімітів електроенергії, проте у години білої зони графіку світло 100% буде у всіх будинках населення.

Паралельно, ми продовжуємо збирати зворотній зв’язок від клієнтів на Одещині. За останніх 6 днів внесли понад 150 адрес, які були відсутні в графіку. Найпростіший спосіб дати зворотній зв‘язок — написати нам в приватні повідомлення.

Спільним зусиллям енергетики та влада Одещини роблять все можливе, щоб ситуація зі світлом покращувалась.

Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь