Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДМИТРО КУЛЕБА: ООН УХВАЛИТЬ РЕЗОЛЮЦІЮ ЩОДО ТРАГІЧНОЇ РІЧНИЦІ ВТОРГНЕННЯ РОСІЇ В УКРАЇНУ ВЖЕ ЗАВТРА

Дата: 23.02.2023 15:23
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Новини    editor

ООН ухвалить резолюцію щодо трагічної річниці вторгнення росії в Україну вже завтра. Про це заявив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба, відповідаючи на запитання журналістів в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку.

“Нас повністю задовольняє текст проекту резолюції з нагоди трагічної річниці повномасштабного вторгнення росії в Україну, яку росія намагається зірвати всіма силами”, – наголосив Міністр.

Він розповів, що Генеральна Асамблея ООН готується до голосування 23 лютого щодо українського проекту резолюції стосовно повномасштабного вторгнення росії в Україну: «Документ головним чином вимагатиме від російської федерації повного виведення її збройних сил з території України, припинення бойових дій, а також закріпить ключові положення Формули миру Президента Зеленського».

“Ведеться жорстка кулуарна боротьба, але, незважаючи на потуги росії та її сателітів, які намагаються протидіяти ухваленню резолюції шляхом внесення поправок, використовуючи усі наявні процесуальні інструменти, ми впевнені, що українську резолюцію завтра буде успішно проголосовано”, – зазначив Дмитро Кулеба.

Міністр запевнив, що Україна та партнери послідовно розбудовують комплексну міжнародну систему, яка дозволить притягти росію до відповідальності за злочини проти України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь