Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРЕДСТАВНИКИ МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ IRC ПРЕЗЕНТУВАЛИ СВОЇ ПРОЄКТИ В БОЛГРАДСЬКІЙ РВА

Дата: 16.06.2023 09:27
Кількість переглядів: 26

Фото без опису

Новини    editor

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Болградської РВА Вячеславом Куликом зустрілися з представниками міжнародної організації International Rescue Committee  Олегом Богачуком та Оленою  Величко.

В ході зустрічі  очільник району  ознайомив спеціалістів організації з роботою Болградської РВА, яка проводиться з внутрішньо переміщеними особами та потребами громад в додатковому облаштуванні місць компактного проживання ВПО.

В свою чергу представники міжнародної організації презентували свої проєкти, які дають можливість отримати безоплатну юридичну та соціально-психологічну допомогу особам, що постраждали від війни. Зазначені проєкти передбачають: психологічну підтримку та консультації, соціальний супровід до державних установ та організацій, надання психологічної допомоги родинам загиблих військових та які знаходяться у полоні, відновлення втрачених документів, встановлення факту народження та смерті, юридичний супровід з отримання компенсації за зруйноване житло, та інші послуги.

Зазначимо, що International Rescue Committee – це міжнародна організація, яка надає допомогу біженцям та вимушеним переселенцям у зв’язку з війною, переслідуванням або стихійним лихом. В рамках діяльності IRC надає допомогу гуманітарного та медичного характеру, а також допомогу з продуктами харчування.

Організація створена у 1933 році за ініціативою Альберта Енштейна. Наразі вона виконує діяльність в Європі, Африці, Азії, Латинській Америці, США та Близькому Сході.

На сьогоднішній день Міжнародний комітет порятунку IRC активно допомагає жителям України, які постраждали внаслідок російської агресії.

У завершенні зустрічі було вирішено налагодити взаємодію між представниками організації та громадами району щодо надання допомоги потребуючим категоріям населення.

Керівники району висловили сподівання стосовно подальшої плідної співпраці.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь