Василівська громада
Одеська область, Болградський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ РАЙОНУ

Дата: 22.06.2023 09:21
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Новини    editor

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв Другої світової війни в Україні. З перших днів війни територія сучасної України стала ареною кривавих битв на східному фронті.

Горем і болем війна увірвалася в кожну українську домівку. Вона залишила після себе катастрофічні наслідки: розгромлені міста і села, скалічені долі, обірвала життя мільйонів людей. Ця, небувала в історії за своїми масштабами, війна забрала життя кожного п’ятого українця.

В День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, ми згадуємо усіх полеглих, загиблих, замучених у нацистській неволі, померлих у тилу від голоду і поневірянь. У цей день ми вшановуємо пам’ять кожного, хто ціною свого життя виконав обов’язок перед країною та виборював мир для українського народу.

Сьогодні український народ знову відчуває весь жах війни. Наші співвітчизники знову героїчно боронять свою країну від агресора, який цього разу прийшов зі сходу. З честю захищають кордони України, незалежність, свободу і мужні воїни Болградщини.

У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні низько вклонімося усім захисникам рідної землі. Схилімо голови у хвилині мовчання за тими, хто віддав життя за мир і Україну. Вічна пам’ять загиблим. Честь і слава живим героям!

З повагою,

Голова

Начальник районної державної

(військової) адміністрації

Геннадій БАМБУРА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь